Aktív témák

  • Amur

    addikt

    Mindig többszáz hsz lemaradásban vagyok,de folyamatosan követem a topicot.
    Bennem fel sem merül az hogy megunom!
    Lehet azért mert párhuzamosan több karit is húzok,és mind más kaszt.(egyedül witch doctorom nincs).
    Ha sok jó cucc összegyülik valamelyiknek,átváltok arra,frissitem a szerkóját és tolok is vele pár questet,a régit meg dobom az AH-ra.
    Durva hogy hordokból,köhalmokból már szinte egyáltalán nem hullik arany(100ból egy talán,de lehet annyi se csak a régi emlékek)
    marad a hullarablás! a hullákban 100%ban arany van. :D
    Pénzes AHnál sokan koppanak majd,mert ahogy olvasom max összeg limit is van számlánként,és max forgalom limit is...gondolom ez a sok kínai farmoló ellen szól,de elég alacsony határokat szabtak. 250euro max összeg,és 1500 euro össz forgalom(ezt nem értettem milyen időszakra vonatkozik).Valamint autentikátor kötelező.
    (erre megoldás amit el is fogadnak ha nincs okostelóm? láttam hogy van win-es verzió,de az ugye nem hivatalos,gondolom a blizz sem fogadja el)

    Én legjobban a demon huterrel és a monkkal haladok.
    Demon hunternek később olyan gyenge lesz a rapid fire?
    mert nem látom hogy más használná,nekem meg népirtó fegyver.(most 30-as a kari),persze tudom normálon minden mindegy.de azért rossz skillválasztással simán be lehet hallni már egy normál act2ben is.
    a life on hitre a monknál mentem rá nagyon,ő nem is nagyon szokott potikat inni.ritka hogy lecsökken az életereje vészes mértékig.
    Azért is jó a sokféle kari mert így képben vagyok mi ér sokat!
    Az elején sok jó cuccot dobtam olcsón fel mert nem tudtam az mennyire hasznos mondjuk egy DH-nak. Sokszor ugy voltam vele hogy merchant venné 150 aranyért,eladom 1500ért már jó vagyok.Most ha tudom hogy értékes akkor feldobom ugyanazt 18ezerért is.(20-30-as szintű cuccok között azért nem jellemző a milliós értékű).de a közel 400k pénz szerintem tekintve hogy csak 30as DH 21es barbi és 20-as monk,valamint 9-es wizardom van egyértelműen az AH-zásnak köszönhető! Jó üzleteket lehet kifogni.
    Legutóbb mikor Helmet kerestem a barbinak a sajátján kivül vettem még ötöt,mert nagyon bagóért dobálta valaki(lehet wizarddal nyomta és nem tudta mennyit ér) 2-300 aranyért vettem őket,még ma is adtam el belőle 4ezer felett.Aprók,de sok kicsi sokra megy.
    Sokan mondták hogy mennyire leköti őket az aukciózás! Csatlakozom,én is nagyon szeretem! Kár hogy csak 10 cuccot lehet egyszerre,és nem lehet állítani az aukció hosszát.(én szívem szerint 6órára raknék fel mindent,ami annyi idő alatt nem megy el az vagy értéktelen vagy túl magas árat adtam meg)

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Aktív témák