Gondoltam, hogy valaki ezt fogja mondani.
Viszont nem nyert, mert nem az alapjáték van a listákon, hanem a sokadik rész vagy kiegészítő.
Bazinga!

Gondoltam, hogy valaki ezt fogja mondani.
Viszont nem nyert, mert nem az alapjáték van a listákon, hanem a sokadik rész vagy kiegészítő.
Bazinga!
(#252) Steelheart válasza Viktor77 (#251) üzenetére

És ebbe nem tartozik bele a havi előfizetés sem? :f Szentég, mennyi pénzük van egyes országokban 
Amúgy a WoW tényleg nagyon jó üzlet a Blizznek: nem kellett hozzá egy hűdeüber motort kidolgozni és a nagy WC fantábor miatt emellett is népszerű, nem kell vele túl sokat bajlódni, egy konkrét csapat dolgozik vele, és bőven megtérül.
Remélem, ezzel a befolyt összeggel is a D3-ra kuporgatnak ![;]](/dl/s/v1.gif)
![;]](/dl/s/v1.gif)
![;]](/dl/s/v1.gif)

XFire profile: http://profile.xfire.com/crystalheart ________>>--(O.o)-->________ http://www.youtube.com/watch?v=0NM45lYPb_A _________>>--(X.x)-->_________ http://crystalheart.extra.hu/e107_files/downloads/video/myvid/ggstart_f2_3kbps.avi

1. Cars - THQ
2. Half-Life 2: Episode 1 - Valve
3. World Of Warcraft - Blizzard
4. The Sims 2 - Electronic Arts
Már hogyne nyert volna a második rész alapja az is joh ideje már megjelent!
Guild Wars - Zenty a survivor

A WoW tavaly februári, a Sims2 mikori?
Bazinga!

nem az volt feltevés hanem az hogy volt e olyan game ami ennyi idő aladt hoszta a szintet volt ennyi.
(#257) Slayer Valor válasza Jazz (#256) üzenetére

semmi
de szerintem nem is lesz jó ideig...
Nagyon valószínű, hogy valamilyen szinten online lesz, viszont ez azt hozza magával, hogy egyedül lehetetlen lesz végigvinni... ennek meg nagyon nem örülök, mert a többi online játékon is látszik, hogy mióta minden putriba bekötik a netet, azóta rettenetesen lecsökkent az értelmi színvonal, mindenhol az omfgwtfbbq, lol, n00b, h4xx0r megy...
Ajánlom amúgy minden diablo fannak a Titan Quest kipróbálását, remek diablo klón, sőt, szerintem az eddigi legjobb 

kell is az online, hiszen a dio2-t a mai napig is a battle.net tartja életben, ugyanez lesz a dio3-mal is. már ha lesz
én single módban végig se tolnám ha multiban is tök ugyanaz lenne
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
(#260) Slayer Valor válasza Integra (#259) üzenetére

én nem örülnék neki ha online lenne, me akkor 1000%, h havidíjjas lesz, és akkor... ááá... kész, ne legyen online oszt kész. Vagy legyen online, de akkor legyen egy single része is, amit csak egyszer kell megveni
(#261) Lacza válasza Slayer Valor (#260) üzenetére

Egy biztos.
Ma a WOW mellett nagyon nehéz havi előfizetéses játékot csinálni.
Én benéztem egy-két MMORPG-be de meg sem közelítik az ÉLMÉNYT!
Mert ez már az
Béláim!!! Gyúrunk vazze?

WOW-ot szidni tilos... VIVA LAS BLIZARD/ WOW

Ez már reltiv kinek mijön be.

ha valami képes a wow-ot megfogni akkor az max a diablo lehet, más semmi.
és szerintem a diablo nem ütné a wow táborát.
én imádom a mai napig a diablot de a wow absz nem mozgat meg
egyébként az sw galaxies iszonyat jó még, szerintem simán veri a wow-ot, de ez nem lényeges a dio szempontjából
Ahogy elnézem az idén nem fogjuk jáccani ezt a játékot sem főleg így hogy még be sem jelentették hivatalosan hogy mikor is lesz kész, de azért piszkosul várom ám 

Ma olvastam a gs-en,hogy a blizzard valszeg három be nem jelentett játékon dolgozik! 
Remélem az egyik a Dio 3! 

Hármon egyszerre? 
Lesz Diablo 3.Kell,hogy legyen. 
Starcraft 2 és Warcraft 4 is ütni fog. 
''Nem az a szabadság,hogy megteheted amit akarsz,hanem az,hogy nem kell megtenned amit nem akarsz.''

[link]
Ez az a cikk,de megy a ködösítés rendesen! 
(#269) Slayer Valor válasza Gtxtt (#267) üzenetére

Uhmhmm, WC4nek sztem betesz WoW is..
De ha mégis lesz, akkor egy brutális stratgém lesz, ahogy SC2 is
Ha már lesz dió 3, akkor abban atomesztíresbrutáluldurván loccsanjanak a belek,ahogy eddig volt
Ez ki ne maradjon!!! 
Kiváncsi leszek erre a 2007es ''óriási játékbejelentés''-re 
[Szerkesztve]
(#270) v@n válasza Slayer Valor (#269) üzenetére

Arra én is!
De ha most jelenne meg a piacon már az is késő lenne,mert mióta is mennek az igéretek,hogy jtszatunk a dio 3mal?
pepe - www.sit-e.hu
(#271) Slayer Valor válasza v@n (#270) üzenetére

Én még soha nem hallottam olyan igéretről, hogy játszhatnánk a dió3mal....

Naon szomoru vok hogy a Blizzard sorra passzolgatja le a méltánhíres cuccait mindenféle orosz fejlesztőcsapatoknak (lásd StarCraft ghost). Remélem ez legalább otthon marad..
Azt mondják elmebajban szenvedek.... Pedig ez nem igaz, minden percét élvezem.

Szerintem nem passzolgatnak ők el semmit!
A starcraft ghost amúgy meg konzolos játék lett volna,de már lehet nem is lessz!
Ezeket a játékokat nem fogják külsősöknek adni,nehogy tönkremenjen a hírnevük!
Egy pár hónapja olvastam valahol,hogy a dio 3-at már évek óta fejlesztik,csak valamit nagyon elszúrtak,ezért újra kellett kezdeni az alapoktól!Persze ezeket az infókat nem kell túl komolyan venni,de lehet benne ráció,mivel már évek óta csak a wow-ot nyomják!

Haller!
Lehet de nem hinném, hogy valami hiba miatt elöröl kell kezdeni egy játékfejlesztést, bár nem vagyok szakértö... Jah és mellesleg a dio 2höz rengeteg modot kiadadtak már... Gondolom azért volt szükség erre, hogy életben tartság ezeket a játékokat.
pepe - www.sit-e.hu
(#275) dave1234 válasza Slayer Valor (#271) üzenetére

Még semmit nem hallottam róla...

Most egyáltalán van vmi hír arról hogy megjlenik valaha Dio 3?
Én a legtöbbet a Dio 2-vel játszottam.Nagyon király játék volt csak már meguntam. 
[Szerkesztve]

Sajna nincs!
Csak annyi,hogy a Blizzard több projekten is dolgozik,ill. most vették meg a havok enginét!
Magyarul nézhetünk ki a fejünkből és várhatunk a csodára, na és ha netán majd kidobják amekkora szemetek, akkor majd legalább valami konzolra adják ki először és majd pár év után nyomják ki majd PC-re, na az lesz még a legtutibb.
.

Én ugytom hogy semmi de semmi hír nincs arról hogy diabló három egyáltalán tervbe lenne véve... és bár lehet hogy a Blizzard valameik hátsó rejtett szobájában nagyban fejlesztgetik DE erre semmilyen jel (screenshotok, reklámok de főként videók) nincsen. Egyesek szerint (és ezt nekem is nehezemre esik kimondani a diabló 3 totyikban) csak egy kósza netes pletyka az egész. 
[Szerkesztve]

Készült a Diablo3...De Hellgate London lett belőle és nemsoká kijön...
Persze nagy baklövés lenne ha nem csinálnák meg az igazi Diablo3-at.
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

Egy biztos: fontos nap lesz az az életemben, amikor végre játszhatok a Diablo 3-al.
Beteg? HÁEGYENEGY almát...
A helgate london is jóó játék lesz de ezt kötve hiszem hogy eredetileg dio3 lett volna.
" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227

gs cikk:
''paul sams, a blizzard ügyvezetője egy interjúban elárulta, hogy a cég évente szándékozik majd kiadni egy-egy kiegészítőt a wow-hoz - eddig ez rendben van, de a legizgalmasabb: sams szerint jövőre hatalmas bejelentés várható. elismerte, hogy valóban folynak tárgyalások a microsofttal egy közös konzolos produkcióról... mivel pletykák szerint ez a diablo3 lesz, a jövőre bejelentésre kerülő játék talán a... a... kis sem merjük mondani, starcraft 2 lesz!''
beszopjuk egy konzol átiratnak a dio3-at?!
Hát ha a Dio3 konzolátirat lesz, akkor a Blizzard nagyot fog esni a szememben. Eddig minden tiszteletem az övék volt, ugyanis sok játékot nem adtak ki, de ami kijött, az kultusz lett.
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/No0K4

csácsá! namármost én elolvastam mind a 258 wagy nemtom mennyi üzit igy egyhuzamban és azt szűrtem le h ez a d3 nagy át....szás! ojen ez mint amikor mutterom aszonta h lesz netem + nyomópadom. Jó igaz 3év múlva lett is netem de nyomópadom még most sincs.
És akkor nézzük ezt Blizzardos színvonalban..... Hát iggen.
De azért d2 4ever!

ja és: Slayer Valor! kb 2 éven keresztül 9-10hetes a kutya? 
(#288) Slayer Valor válasza sluczok (#287) üzenetére

milyen két éven keresztül?
frissítettem is az aláírásomat, most 12 hetesek![;]](/dl/s/v1.gif)

Az aláírás visszamenőleg is frissül 
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

Ha a StarCraft 2 lesz, akkor levetem magam a nyolcadikról...

Mindkettő jöhet! 

lesznek még itt jó kis blizzard gamék,sőt én szinte biztos vagyok abban,hogy jövőre lesz dio 3 bejelentés,de pont ez az a játék,ami mmorpg-ként igen nagyot tudna szólni!
Csak sztem nem fognak a wow-nak konkurenciát állítani,persze semmi sem biztos!
Főleg ha belegondolok,működhet egymás mellett két mmo is! 
Ja jövőre bejelentés, akkor az mire kijön addigra már Euróval fogjuk kifizetni a játékot 

szerintem itt nem az a kérdés hogy lesz e dio3, mert lesz, ez evidens.
a kérdés az, hogy mikor és mi lesz?
wow féle borzalom grafika, vagy igyekeznek ezt a mesés rajzolt cuccot átültetni full 3d-be valahogy és 20x akkorák lesznek a pályák, zsírúj brutális karakter rendszer lesz e és így tovább...
Ez mind szép és jó csak én nem akarom euval fizetni
én fornital akarom legfejebb 2008as forintal.
" If we can't protect the earth, you can be damned sure we'll avenge it. " D3 Battletag: Cortez#2227

Az is biztos,hogy jó lesz! 
Én még nem láttam rossz blizz gamét!A wow is jó kis game,és sztem a graf sem olyan rossz!
Azért nem az az erőssége...

Na igen!
Majd a wow 2 -nek... 
[Szerkesztve]
AHogy mondod