Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyó bá'

    nagyúr

    Na, megjött az én monitorom is: fekete U2312HM az Ip*nból. Szerintem én rendeltem meg az utolsó darabot akciós áron (49,4k), mert vasárnap este már le is vették a kínálatból, csak az ezüst színű van, de az jóval drágább.
    Bontatlan doboz gyári ragasztószalaggal, pixelhiba-mentes példány, de valami általam nem ismert szabványú 230V-os mazzaggal, ami nem is jó az itthoni konnektorokba. Hál' Istennek mazzag az még van itthon bőven... :)

    Sajnos kalibrálva nincsen, csak egy más által elvégzett kalibrált ICC-profilt, és a hozzá tartozó beállításokat alkalmaztam.

    Nagyon jó, hogy nem pont középről nézve sem "borulnak" a színek, de hát ugye ez a jobb panel sajátossága a TN+filmhez képest.

    A színtartománya viszont kicsit csalódást okozott, mert - teljesen szubjektíven - az egyébként ténylegesen kalibrált régi HannsG Hi221D-m sem adott "rosszabb" színeket. Fotózom ezerrel, így nagyjából látom a színhelyességet. Na mindegy, majd elcsalom profi fotós barátomat, neki van kalibráló eszköze és szoftvere is.

    A fullHD felbontás viszont nagyon jól jön Autocadhez.
    Szóval eddig tetszik, de picit többet vártam. (valószínűleg indokolatlanul)

    Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák