Új hozzászólás Aktív témák

  • Surci1

    tag

    Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kéni. Van egy ilyen Cisco modemem a T-home-tól.
    Van egy comfast két antennás wifi range extender-em. Ha wifis extenderként kapcsolom össze a modemmel akkor a megfelelő letöltési- feltöltési sebességet jön a wifis laptopomon (30/5), azonban ha access pointként összekötöm a modemmel a comfast-ot, akkor a wifis kapcsolaton keresztül a laptopomon, ötödére csökken a letöltési és feltöltési sebesség (kb. 6/1)
    Természetesen a comfast ugyan azon a helyen van wifis extenderként és access pointként is. Tehát a távolság a laptopomtól nem közreható tényező.
    Valamit kellene állítanom a cisco setupjában esetleg? vagy a Comfast extender eszközzel lehet probléma kábeles csatlakoztatásnál?
    A comfast range extendert kb. 4 hónapja vettem és wifi jeltovábbításra használtam eddig.
    A cisco modem wifijere ezen kivül két okostelefon és egy laptop is csatlakoztatva van. Az exteneder előtti időben kb. hetenként egyszer, mostanában pedi egyre többször kb. 2 naponta van hogy az eszközök wifi kapcsolatot jeleznek,de nincs net egyik készüléken sem, Gondolom a modem wifije kapcsol le, fagy le.
    Ennél a modemnél ez jellemző vagy szerelőt kéne hívnom, mert a modem nem bír el wifin 4 készüléket.
    Igazából arra gondoltam hogy kábellel összekötöm a modemet és a comfast készüléket, hogy access pointként hátha a wifi kapcsolat stabilabb, mint ha a modem adná a wifit. Csak hát valamilyen okból access pointként ötödére csökkent a net.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák