Új hozzászólás Aktív témák

  • Thome

    addikt

    Sziasztok!

    Előszóként:

    A gépezet: FuSi Amilo Pa 3553, vga egy HD 3470. vezérlő: CCC 9.1, oprendszer: Win7 rc7100.

    Ehhez akadt egy kis problémám. Illetve. Ha van rá más megoldás, szívesen fogadom. Egész napom ezzel töltöttem el, egész nap kerestem, próbálkoztam, Powerstrip, DNA, Catalyst variációk sora, de mind hiába így megkérdezném:

    Tehát, csapjak is bele: Vannak ezek a 3D-s programok (nevezzük játékoknak :) ).
    Ugyebár a vga elég gyengécske, és magas (natív) felbontásban nem bírja elfuttatni a játékokat. Vegyük példának az AA3-at. Na már most ha én 1280x800-ba futtatnám, akkor olyan szinten akadok, hogy élvezhetetlen. 800x600-ba, viszont kirak körbe nagy feketeséget, és olyan kicsi, a "hasznos" megjelenített felület, hogy így sem jó. És alacsonyabb 16:10-es megjelenítési mód sincs.

    A megoldás meglenne, DE. Ugyebár Ati Catalyst-en belül "Notebook képernyő tulajdonságai" -> "Jellemzők" -> "Méretezési tulajdonságok". Itt kellene kiválasztani, hogy "Teljes képernyő"-s legyen a megjelenítés. Kiválasztom, rábökök, hogy Alkalmazás, egy pillanatra fekete képernyő, majd ismét a "Középre helyezett"-et választja ki. Valami Bug-nak fogom fel, de próbáltam már moddolt CCC-vel, driverrel, többféle CCC-vel, 9.4-9.5-9.6-on választani se tudok, mert szürke, inaktív a cucc.

    Tehát arra kellene gyógyír, hogy minden felbontásban, széles képernyőn "szélétől-széléig" kihúzza a cuccokat, magyarul teljes képernyőn jelenjen meg.

    Nem baj ha torzul, széthúzódik, kövérek lesznek az emberek, de még mindig jobb lenne úgy, mint a jelenlegi állapotban, hogy szinte nem is látni rendesen a képet... De kinek a pap, kinek a lánya... :DDD

    Sajnálom, ha már 1000x átbeszélt kérdés, de valahogy már nincs türelmem próbálkozni, keresni.

    Előre is köszönöm,
    Thome

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák