Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    válasz NSX82 #3266 üzenetére

    Pedig szerintem ezt a kérdést inkább a kártya topikjában kéne feltenned ha van neki. Nem írod a gyártóját, pedig elvileg az felel a belekalapált BIOS-ért, ami tartalmazza (legalábbis az én 1950Pro-mnál biztosan) a fordulat-hőmérséklet táblát, és az oprendszer sem derül ki a leírtakból.

    Szerintem uninstallálj minden drivert+futtass valami sépci vga driver eltávolítót csökkentett módban, majd tedd fel a drivert (hogy melyiket azt ráb bízom alant elég sokan panaszkodnak ATI driverekre AGP-s kártya esetén) de csak a drivert CCC nélkül, majd az ATT-t (Ati Tray Tools) abból is a legfrissebb bétát. [link]

    Ha szerencséd van, hozzáfér a kártyán levő fordulat-hőmérséklet táblához és manuálisan olyanra állítod amilyenre akarod, és nézegetheded hogy tényleg úgy is működik-e vagy nem.
    Hardware/overlocking settings/fan

    Mindazonáltal szerintem illene alap driverrel és CCC-vel is rendben működnie a kártyának, de talán egy próbát ez megér. Ha a progi nem ismeri fel vagy nem kezeli akkor van még az ATI Tool, a riva tuner, de nem tudom ezek mit tudnak mert az ATT-n kívül nincs másra szükségem :)

Új hozzászólás Aktív témák