- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deller2010
tag
BTEL havidíjas ADSL (telekomos telefonelőfizu mellett) volt nálam is, aminek - mily' véletlen - 2014. október végén járt le a hűségideje. A Vidanet átvett a Btel-től nov. 1-gyel. Először volt egy pötty félreértés a Vidanet ÜFSz és köztem, ami aztán tisztázódott: azaz nincs érvényben hűségszerződésem (tehát nem újították meg sem a Btel-nél, sem náluk) és a Btel-től kapott áron vehetem igénybe a szolgáltatást 2015. októberéig. Azaz 3500 Ft/hó volt az 5Mbit/s-es ADSL díja, amit nem módosított az sem, hogy lejárt a hűségem, és az sem, hogy átvett a Vidanet.
Egyébként a T adott egy jó 3 az 1-ben ajánlatot, ami miatt január végén leléptem a Vidanet-től a T-hez. Írásban gond nélkül lemondtam a szerződést (majd telefonon szóban egyeztettünk is) a múlt hét elején, ami meg is szűnt a hétvégén. Számla részemről befizetve, Vidanet OFF.Az megint más kérdés, hogy adott a BTel, ami nem adhatja ki a beleegyezésem nélkül a privát adataimat harmadik félnek (úgy emlékszem, ez benne foglaltatott a szerződésben), akkor sem, ha csődbe megy fél nap alatt. A Vidanet-nek pedig - szerintem - kötelessége minden egyes új ügyfelével szerződést aláíratni az igénybe vett szolgáltatásokról, és nem elég csak egy sablon körlevelet kiküldenie! Szerintem(!) jogszerűtlenül jártak és járnak el a mai napig.
A Btel pedig könnyedén perelhető szerződés szegésért, mert azt a szolgáltatói szerződésük egyik pontja sem írja le, hogy profiltisztítás, rossz időjárás, vagy csődbe menetel-szerűség miatt az engedélyem nélkül át kell mennem egy másik, általuk választott szolgáltatóhoz (- a személyes adataimmal együtt)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest