Új hozzászólás Aktív témák

  • Brianiac

    aktív tag

    válasz C^^ #4156 üzenetére

    Hali!

    Köszi a kimerítő választ! :R Megnéztem a tárgyaitokat stb. hát nagyon el kell gondolkodjak a dolgon akár mennyire is szeretnék menni. Ha jól értem akkor ti C++-t nem is tanultok, nálunk 2 féléven keresztül ez ment prog1, prog2 néven, más nyelvet még nem tanultam. Ahogy elnézem nálatok pl. dig1, dig2 3 kredit, nálunk 6 ill. 5 kreditesek voltak ezek, meg pl. analízis 1-ből mi csak a deriválásig jutottunk, szal még ha beszámítanák is gondolom nagyon le lennék maradva. :( Na meg a tárgyak egymásra épülése miatt rendesen elcsúsznék.

    "Az akkreditációval óvatosan, mert az első 4 féléved alatt teljesíteni kell legalább 55 kreditet, és ebbe az akkreditált kreditek nem számítanak bele, továbbá az ösztöndíjindexbe sem."

    Ha esetleg átkerülnék akkor nekem ugye onnan számítanák a 4 félévet ami alatt teljesíteni kell az 55 kreditet?

    Arról tudsz e valamit hogy ha engem átvennének akkor ugyanazok a dolgok (pl. tanterv változás, új felsőoktatási törvény stb.) vonatkoznának rám mint a mostani elsősökre vagy mivel még tavaly kezdtem a szakot ezért a tavalyi dolgok?

    Az előadások, gyakok nálatok hogy mennek? Értem ez alatt hogy pl. előadásra mennyire ajánlott bejárni, mert én pl. nem nagyon jártam előadásra csak a gyakok anyagát tanultam meg és úgy csináltam meg a tárgyaimat. Illetve gyakorlataitok nektek is heti 1 van a tárgyak nagy részénél? Hány fő van egy gyakon kb.?

    Bocsi a sok kérdésért, csak próbálok tájékozódni hogy könnyebb legyen a döntés. :O

    Lumia 520

Új hozzászólás Aktív témák