Aktív témák

  • JoinR

    senior tag

    Hello!
    A következő helyzetben szeretnék segítséget kérni:
    Korábban volt egy Tré-Mobile Like díjcsomagom, ami lejárt, és idő előtt átraktak (2 hete írtak, hogy 3 hét múlva lejár és 30 napon belül mutassam a diákomat, erre tegnap átraktak) Eco XS-be ami nekem nem jó.
    Allee-ban át akartam váltani Domino Surf-re, amúgy se akartam hosszabbítani a Like-ot, erre ott nincs dominós SIM-kártya. Olyan arrogáns kis p*csa volt az ügyfélszolgálatnál, hogy mondom jó, akkor szűntessétek meg, majd csinálok új számot. 8 napon belül keresnek a papírmunkával (nem értem ezt miért nem lehetett ott megejteni).

    Körbenéztem a feltöltőkártyás ajánlatok között, és a Blue Mobile szimpinek tűnik. T-Mobile-ról márkaváltással térnék át, számot megtartva. 2 kérdésem lenne elsősorban:
    - habár 8 napon (most már 7) belül megszűnik az előfizetésem, a számot még át tudom-e vinni gyorsan, mert még aktívnak számít szerintem?
    - ha futár hozza ki az új SIM-kártyát, van-e lehetőség készüléket is rendelni (3000-es Samsung kéne faternak, mert már nagyon troppon van a mostani, és a BM-es készülék megy Trés SIM-mel úgy olvasom)?

    Ha nem sikerül alakítani valamit, lehet megpróbálom a mostani számomat átmenteni Domino Surf-be, vagy számot váltok BM-hez készülékvásárlással, csak akkor a netbank elérés miatt kell menjek 1-2 bankba.
    Köszi a segítséget, tanácsokat.

Aktív témák