Új hozzászólás Aktív témák

  • fabula

    őstag

    válasz Emunem #7016 üzenetére

    Hát eddig jelét sem adták semmiféle ilyen jellegű P1 update csomagnak, ami annyiból logikus, hogy a görgők átszerelése és a szíjak újbóli beállítása nem kis munka, gyakorlatilag darabokra kell szedni az XY részt és újra összeszerelni. Ezt nemigen vállaják, főleg hogy sokaknak nincs ezzel semmi problémája és vígan veszik az emberek a P1-eket meg X1-eket és nyomtatnak velük megállás nálkül így is :D .
    Majd a P2-ben már lehet, hogy fogazott görgők lesznek :DDD . Meg esetleg könnyen csrélhető hotend -nozzle kombók, mint az A1-ben, meg átfolyás érzékelés, mint aszintén az A1-ben ... :DD .

    Az A1-nél milyen "update" csomag volt? Mert az asztal 230V-os kábelének megtörése miatti visszahívás és cserekábel felajánlása azoknak, akik maguknak akarják megjavítani az nem az volt :DDD . Amúgy ha nem volt megtörve a kábel a háznál tőben, akkor egy kis egyszerű kábelvédő kinyomtatásával orvosolható volt a probléma, még is sokan visszaküldték olyanok is (kezdők, műszakilag képzetlenek) az A1-et, akiknél nem volt megtörve a kábel :K .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák