Új hozzászólás Aktív témák

  • Donki Hóte

    veterán

    válasz Doky586 #7672 üzenetére

    de nekem nincs szükségem rá, se lakókocsi emberi biohulladék leeresztő helyek gyűjteményére, se másra

    Nekem azért megnyugtató, hogy ha megyek egy tök ismeretlen helyen (pl. a múltkor a 8-as úton Székesfehérvár és Várpalota között) és rámpittyeg a navi, hogy 3 km múlva VÉDA sebességmérő kamerák vannak telepítve, gondoljam meg, hogy milyen sebességgel közelítem meg a helyet :R

    Ezek nem POI-k, ezek speciális kamera pontok a naviban, de POI-t is lehet tömegével tölteni az új navigációs programokra (aminek a marketing jelentőségét most kezdik felismerni, most kezdenek elburjánzani a POI-k egyes térképeken).

    De lehet pl. 3D formában tölteni rá a városok épületeinek a képét, tehát majdnem azt látod a navi képernyőjén, amit a valóságban látsz az utcán. Az újabb navikat rá lehet venni, hogy ne csak kiírják, hanem be is mondják az utcák neveit, ahol jársz. Vagy pl. automatikusan ki tudják nagyítani azt a térképrészletet, ahol jársz, megkönnyítve az eligazodást bonyolultabb helyeken.

    Azt persze elismerem, hogy ezek a funkciók nem nélkülözhetetlenek egy navigációs szoftverben, de összességében nagyon hasznosak.

    Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

Új hozzászólás Aktív témák