Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Daffni2 #8035 üzenetére

    1: Az nem játék :P
    2: Aki megvesz szándékosan azért gyártott szoftvert, hogy aztán muszáj legyen drága hardvert venni mellé, mert magasról tojtak az optimalizálására, az magára vessen. :DDD

    hackeeeee: Nem használok CCC-t. :P De be lehet állítani abban is, hogy AA-et és AF-et kényszerítsen a VGA-ra, miközben HDR-rel futtatod a progit. Nem minden játéknál működik, pl. UE3-asoknál nem, de azokhoz meg a friss driverben állítólag már van supersampling. Pont most toltam végig újra Bioshockot, szóval megnézni már nem tudom, mert leszedtem.

    Hogy ki? Stephen Blood Jr. :D

    - = Zk = -: DVI-vel nekem semmi bajom kisebb felbontással sem (meg nagyobbal sem, csak akkor húzkodni kell az windows asztalt, amerre éppen látni akarom. Mondjuk haver gépét meg uitt közben rátettem D-Subra, amikor installálgattam a rendszerét, és annak a képnek sem volt baja. Lehet, monitortól függ a dolog.

    BTom1970: Ha valóban OC, MSI drivert tettél föl? Mert lehet, hogy csak a CCC OCT-jéből működik. Hogy biosból túlhajtott-e, azt a bios lementésével könnyen megnézheted, csak egy RBE kell hozzá.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák