Új hozzászólás Aktív témák

  • Imdre

    aktív tag

    válasz tobias40 #6710 üzenetére

    Az első hozzászólásoddal kezdeném...
    1., szerintem partíciót nem tudsz átnevezni, csak ha formázod. Töltsd le a EASEUS Partition Master 9.1.0 Home Edition nevű ingyenes appot. Itt több dolgot is lehet csinálni. Javaslom, ha van egy üres pendrive-od, akkor azon próbáld ki, hogy megy-e az átnevezés formázás nélkül (szerintem nem, de így nem veszik el minden adatod!!!)
    2., ráállsz a másolandó fájlra megnyomod a "file mode" gombot kiválasztod a listához adást (többet is ki tudsz jelölni), majd átmész a másik tárhely mappájába és ismételt "file mode" gombnyomással tudsz választani, hogy másolás, áthelyezés, stb. Így tudsz egyébként átnevezni is - a "caps/num" gombbal tudsz váltani kis- és nagybetű, valamint számsor között.
    3., a Jukebox sajnos ilyen, egyesével át kell nyálazni a fájlneveket, hogy normálisan működjön - a magyar honlapról szedd le, van hozzá leírás (többek között a filmek helyes elnevezésére vonatkozó információk)
    4., Total Comander-el több módon is tudsz csatlakozni (attól függ, hogyan akarsz):
    - ha másolni, akkor a beépített FTP elérést is választhatod. beírod a popi ip címét, portszám legyen a kapcsolat neve (8087, v. 9091), felhasználónév/jelszó (nmt, 1234), valamint karakterkódolásnál az UTF-8-at válszd ki a helyes megjelenítéshez. Természetesen az NMT programoknak futniuk kell (jelen esetben FTP). FTP-n viszont csak másolni tudsz, viszont állítólag azt így a leggyorsabban.
    - illetve, ha megcsináltad a hálózat beállítást és látod a popin a hálózatot, akkor TC-ben is látni fogod a hálózati helyek fülnél (célszerű itt futtatni a NMT programokból az SMB klienst)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák