Új hozzászólás Aktív témák

  • Gasparius

    aktív tag

    válasz jozsi252 #6598 üzenetére

    Hali!

    "Mindenképp olyat szeretnénk venni ami(be/hez) van winchester. Néznénk sorozatokat, divx filmeket, hd filmeket, dvd filmeket."

    Jó dolog belső HDD, de amiben van és a lejátszó is minőségi, annak húzós az ára. Én hálózaton nézek filmeket, aminek meg az a hátránya, hogy 40-50 Mbit/s sebességnél akadhat néha a film, már ha BD50-et néz az ember. BD25-nél, és persze alatta semmilyen gond nincs az átvitellel.
    Meg nyilván szempont az is, hogy magas a HDD-k ára mostanában.

    "Semmi extra szolgáltatás nemkell a médialejátszóhoz hanem csak az hogy minden probléma nélkül tudjunk filmeket lejátszani.

    1; Itt azlenne a kérésem hogyha lehetséges minél több filmet játszon le, mert nemnagyon szeretnék olyan hibát kapni hogy esetleg egy divx vagy hd filmet nemtudok lejátszani mert nem ismeri a formátumot vagy akármit."

    Na, ilyet nem találsz szerintem.
    Olyanról még nem hallottam, hogy soha, semmi nem akasztotta meg a médialejátszót, értem ezalatt azt, hogy pl. előfordulhat olyan kódolású Xvid, vagy akár mkv, amit egyszerűen nem akar lejátszani, de a jobbaknál ez 100 közül 1, a kevésbé jó készülékeknél meg 100 közül 5-6 is lehet ilyen.
    De fordult már elő ez nálam mp3-mal is.

Új hozzászólás Aktív témák