Új hozzászólás Aktív témák

  • Mulholland

    tag

    válasz Hyena #60998 üzenetére

    Hello, én vettem egy X10-eset. Nekem nem annyira jött be. Szerintem nem jó hangminőségre. Legalább is az én erősítőm nem szereti. Bár persze az is mindent passtrough módban "átenged" magán. Még is hiányzik belőle számomra az igazán jó dinamika.
    A Himedia a leírt nyügök ellenére számomra jobban bejövős volt, ezért is vettem utána rögtön egy Egreat A10-eset. Ami ennek egy "cizelláltabb" változata.
    Én sem hittem ebben "jajj a Dune így, a Dune úgy" ajnározásban. Nyers hardverben tényleg gyengébnek tünt a kemény 1 GB memórájával és a 4 GB belső tárával amiből kb 250 mb használható valójában. Ám bővíthető a rendszermemória egy pendrive-al.
    Aztán itt nyüglődtem, hogy milyen médialejátszót vegyek, vásároltam többfélét is próbából, de nekem egyik sem volt az igazi. Mondom kipróbálom már ezt a Dune-t. Mitől annyira "nagy szám" ezen a területen.
    Tudásában elég nekem a Lite verzió és az árát is most elfogadhatónak tartom. Hát nagyon bejövős. eddig ez a legjobb médialejátszóm, egyszerü, de "nagyszerü" legalább is számomra. Mindent tud, amit elvárok lejátszás területén. A többi csak sallang. Persze ennek is vannak hibái de messze menően nem annyi mint az előbbiekben felsoroltaknál.
    Tehát szerintem jó vétel annak, aki valóban a jó kép és jó hangot tartja csak fontosnak. és nem azt hogy a kismilliomodik alkalmazást töltse le a rendszerére.
    De hát izlések és pofonok, a lényeg hogy én is szkeptikus voltam a Dune-val kapcsolatban és baromira túlárazottnak tartottam (a duo-t továbbra is annak tartom :)) de ez a Lite nagyon megéri szerintem az árát.

    ARCAM AVR20, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10+polk LSIM703 szett, Monolith 12THX sub

Új hozzászólás Aktív témák