Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    válasz TCr #60487 üzenetére

    + (#60480) TCr:

    Jól érted, bár Toslinket én nem látok rajta, meg HDMI-vel nem próbáltam, mert nincs mozierősítőm, de analógon igen.
    Nekem egy Allo miniBOSS van egy Raspberry Pi Zero W-vel (Allo MiniBOSS Player) + MoOde Audio rendszerrel. A maga árkategóriájában tényleg remek hangú kis kütyü, de természetesen vannak jobbak, csak jóval drágábban. Szóval a helyén kezelve mondhatom azt róla, hogy az árán túlmutató hangja van. Összességében kellemes meglepetés volt számomra is, hogy ennyiből már ilyen korrekt hang kihozható.
    Nálunk egy Chromecast Audio-t váltott a konyhában, jelenleg az ott lévő fadobozos Genius hangfalszett a limitáló tényező hangminőségben, de kipróbáltam már a nappalimban is Focal Electra 906-osokkal is és ott is teljesen hallgatható volt analóg kijáraton, iFi iPower tápegységgel táplálva. Mondjuk ez a lejátszó olyan keveset eszik, hogy a mostanában elterjedő mobilokhoz használható akkupakról is simán elvan.
    Vezérléshez sima böngészőben (telefonon, tableten) nyomkodom a kezelőfelületét nagyrészt FLAC-kal etetve jelenleg még wifin. Nemsokára érkezik hozzá egy adapter vezetékes LAN-hoz, mert a nagyobb bitrátás zenékkel (24/96, 24/192) be tud szaggatni. :))

    (#60483) TCr:

    A MoOde Audio-nál az első induláskor ez úgy működik, hogy a lejátszó wifi hotspotként működik, arra csatlakozva érhető el a kezelőfelület böngészőben, majd itt megadható az otthoni hálózat wifi jelszava, aztán már a többi intézhető saját hálóról. De egy normál méretű Boss Player esetében első körben könnyebb lehet LAN-ra kötni a Raspberry Pi 3-at és kész.

    (#60489) junkpod + (#60485) TCr:

    Van egy X96-os Amlogic boxom is. HDMI-ről ismételten nem tudok nyilatkozni. Ezt kipróbáltam már egy Bladelius USB DAC-kal + iFi iUSB3.0 táppal kiegésztíve a lejátszó egyik USB-jéről. Filmhez teljesen jó, de zenével számomra túl harsány, alul-felül forszírozott a hangja és egy idő után idegesített, fárasztott az előadása.
    Ez lehet másnak, más rendszerben fel sem tűnne, szóval belépő, vagy alsó közép kategóriás AVR-rel és hangfalszettel lehet a tulajok zene igényeit kielégíti ilyen téren is egy Amlogic-os box.
    Nálam nem játszik zene esetén.

    Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

Új hozzászólás Aktív témák