Új hozzászólás Aktív témák

  • junkpod

    nagyúr

    válasz dgyuri0123 #58896 üzenetére

    Félre értettél. A LibreElec az s905 boxokon atomstabil, mindent játszik, soha nem volt még ilyen jo lejatszom.
    A Kodi mint szoftver annyira jól ki van találva, hogy nincs most jobb.
    Lehet vele medi8er szinten fájlokat tallozd filmezni de az olyan mint s-mercivel szantani, elhúzza az ekét de nem elegáns.
    Ha viszont ki akarod használni a Kodi minden képességét akkor meg kell ismerned, tanulnod.
    Ami még buktató, hogy sajnos a userek 90%-a nincs tisztában vele, hogy milyen hw eszközei mire képesek és milyen hang-video formátum hogyan működik. Na ezt is meg kell tanulni.
    A dune-t meg hagyjuk, ők is áttérnek amlogic és realtek soc-okra és Androidra, innentől (néhány kiegészítő hw elemen kívül, ami csak réteg igényeket szolgál) pont ugyanazt kapod csak 10x áron és még majd cfw-t is vehetsz hozzá amit magad fel sem tudsz rakni csak "szakember" külön pénzért.

    SunMount3r: valóban nincs fogalmam róla, mint ahogy sokaknak sem, csak talalgattam, mert egyelőre érthetetlen számomra, hogy mit is szeretnél. Venni valami lejátszót? Csak informálódni? Miért kérdezel meg egy kérdést 10x? Mi az az egyedülálló igény amire fél éve nem találod a megfelelő mp-t? Minőségi gondod van mindegyik ajánlott készülék pq-javal? (Az itt leírt pq "gondok" csak éles szemű tesztelőknek gondok, napi használatban torrent filmekhez minden itt ajánlott (igen, himedia is) kiváló.)

    [ Szerkesztve ]

    Box's don't touch!

Új hozzászólás Aktív témák