Új hozzászólás Aktív témák

  • djpundro

    aktív tag

    válasz Beni2360 #54708 üzenetére

    A helyzet ,hogy masra halgattam es gondoltam csak igaz lehet az allitas .De ez nem igy van es maskor magam probalom ki elöször es magam döntök . .Eggyertelmüen nem tetszik a kepe az s905x nek (sokszor valami felhöket flekkeket latok )es mivel mar volt Zidoo -m ,tiszta nyugodt szivvel megrendeltem megint ,mert az en szememnek sokkal szebb a kepminösege ,de vannak mas dolgok is ,peldaul az en Philips 55pus7600 tevemmel a Zidoo nal a CEC tökeletessen müködött ,amit az S905X re nem birom mondani .

    Van 2 darab az s905x böl nalam ,eggyiket a masik szobaba tettem,a parom nezi rajta a sorozatokat es neki a minöseg nem annyira fontos ,meghat ottan csak egy ips es LG en van nezve ,amin szerintem eszre sem lehet venni a különbseget .
    Es ez is ,most hogyan tudna valaki egy rossz teven a különbseget meglatni ?Szerintem eleve jobb es dragabb minöseges dolgokon kell összehasonlitani ,de mar megint belemegyek egy vitaba amiböl nincsen kiut :W

    Vegyen nezzen mindenki olyant amilyent akar .Most en vagyok megint a fekete barany mert a Zidoo nak nekem tetszik a kepe?

    Es mindeg ujra ujra belemegyek ebbe a semmiertelme temaba . :C

    [ Szerkesztve ]

    Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118

Új hozzászólás Aktív témák