Új hozzászólás Aktív témák

  • GBRDVD

    tag

    válasz Gulyopapa #3252 üzenetére

    Ez nem összeesküvés, ezek tények. Korábban kérdezted, tud-e valaki olcsóbban. Nem véletlenül nem tudod megvenni olcsóbban: Az ára úgy tűnik szabott, nincs árverseny (erőteljesen kartell gyanús). Valószínűleg a forgalmazó kikényszeríti, nem pedig javasolja a viszonteladói árat, ezért ugyanannyi mindenhol. Ezt persze nem ismerik el, pedig egyértelmű. Elég csak ezt az oldalt megnézni. Van rajta vagy 25 viszonteladó, és mindegyik kivétel nélkül 54900 Ft-ért adja. Egyik sem adja még 100 Ft-tal olcsóbban sem. Az árgépen sincs 53ezer alatt. Holott más terméknél (pl. egy WDTV) árverseny van.

    El lehet olvasni a feltételeket, publikusak: [link]

    "Komoly szándékú viszonteladó partnereink a számítástechnikában szokásos átlagos haszonkulcsnál nagyobb árrést legyenek képesek realizálni a mi termékeinken, és ennek egy részét forgassák is vissza marketingbe, a termék megismertetésébe, a gondtalan használat biztosításába, újabb vevőket indukálva a márkának – no és persze saját vállalkozásuknak is."

    Átlagos haszonkulcsnál nagyobb árrés, amit visszaforgatnak a marketingbe??? Köszönöm szépen. Ezt fizetem ki én. A popcornhour.com-on rajtavan még az A-200-as amerikai ára: 150$, vagyis 30ezer Ft. Kb. ennyi reális is lenne magáért a hardverért. Az A-210: 200$. És ez igaz amerikai (magyar áfa, és vám nélküli), de végfelhasználói ár. Tehát a forgalmazó ennél olcsóbban veheti tőlük. Na ehhez képes szerintem nagyon is túlzó a fix 55ezer Ft.

    Arról nem is beszélve, hogy az A-300-as "Only at 219.00$". Itthon meg rebesgetik, hogy 70ezer lesz...

Új hozzászólás Aktív témák