- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
yamshee
tag
Hy,
Megjelent a legújabb OPENWRT ha vkit érdekel , 8.09RC2 ,néhány bugfixxel...
Lehet külön optimalizálni ASUS routerekre.
Fejlesztői környezetet szépen fel lehet építeni vmware-s linuxon és le lehet ferdíteni a legutolsó csomagig mindent.Már végigjártam x86-ra a dolgot ... Tesztelést amint kész van és 100%-os az épített router, elkezdem egy wl500gp-n a kisérletezgetést . Csinálok egy olyan kernelt (és megosztom a közzel) ami az alap problémákat orvosolja , kevés hely a felmountolt rootfs-ben legalább 50-100MB lesz alapban az első partíció egy USB drive első partíciója lesz és oda fog rakni mindent ... Kernelbe fordított USB , ext2, ext3. Nem kell majd további hibalehetőségeket magában hordó egyéb felesleges scriptezés , lásd optfilesd openwrt alatt és egy linkelések amik kavarodást okozhatnak a configban ...
Tálátam pár érdekes kártyát mini-pci-ban , van rajta PATA , SATA , és van hozzá kernel támogatás , ha jól láttam ... Ha vki nem használja a WIFI-t akkor egy dedikált csippet tud rászabaítani egy EXSATA wincsire. Nagyobb sávszél etc , de egy hátránya van csak a 2 wincsi között fog száguldani mivel a többi perifériát még mindig a "cpu" kezeli. De akkor is van hotplug ami klassz szerintem
.
[ Szerkesztve ]
We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest