Új hozzászólás Aktív témák

  • csaboca66

    csendes tag

    válasz Honkydoo #1636 üzenetére

    Oroszul en sem tudok, de a babelfish meg a gugli segitett valamennyit.

    Azt irja, hogy kell egy ellenallast is forrasztani a nyak aljara, ami a kepen pirossal be van keretezve, kulonben csak 64MB-ig kepes cimezni. Eloszor ket hynix ramot tettek bele, de instabil lett a cucc, ekkor probalkoztak mas markakkal, infineon sem volt jo, vegul egy samsungra csereltek, de csak az egyik csipet :F . A samsungot valami thinkpad modulbol banyasztak.

    Talaltak meg valamit: ha a masodik csipnek (ami samsung lett), az egyik labat levalasztjak :F a nyakrol (vagy eleve nincs is rajta?), es egy ellenallassal a GNDre kotik, az valamiert jo nekik (ha jol ertem a stabilitast noveli), es igy talan a hynixszel is stabil lesz :F , de ezt mar nincs kedve kiprobalni (gondolom azert, mert a samsunggal jol megy). Nem igazan ertem, pontosan mit akar mondani, mert annyira jol angolul sem ertek :( . Valaki kesobb irja, hogy neki a ket samsung sem jott ossze, csak az emlitett lablehuzos trukkel.

    Es meg egy dolgot talaltak: egy kihasznalatlan USB portot :) . Ez az a kep, a tetejen, ahol mindenfele drotok vannak forrasztva a nyakra, es egy szurke kabelbe mennek bele. Ket ellenallas kell hozza, meg egy-ket forrasztas :) . Ugy tunik a via csip tud tobbet, a kepet elnezve, lehet, hogy meg egyet tudna :F . Nagyon kihasznalatlan az a kornyek a csipen.

    Amit nem ertek, hogy folymatosan 300 MHz-rol beszelnek, de nem talaltam olyan leirast, ami arrol szolna, hogy felemelik az orajelet ennyire (mondjuk nem is nagyon kerestem).
    Az is lehet, hogy a ket hynixes instabilitas nekik a 300 MHz miatt van.

    Nekem kb ennyi jott le, azert tenyleg jo volna, ha valaki oroszul, vagy nalam jobban angolul ertene (ez utobbi nem nehez ;) ), es megnezne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák