Új hozzászólás Aktív témák

  • SeatZola

    őstag

    Sziasztok!

    Lenne pár kérdésem. Most cserélem le az asztali 27”-os iMac 5K 2020-am és az Ipad Pro 12.9 M1-em egy MacBook Pro-ra. A 16”-ost néztem ki, mert szinte csak otthon íróasztalon illetve a munkahelyemen asztalon fogom használni. Eddig leginkább a 2023-as M2 Pro-val szerelt modelleket nézegetem. Irodában leginkább excell és pdf fájlok küldése, fogadása, szerkesztése, kapcsolattartás Messengeren és emaillen feladatokra lesz használva, valamint otthon szórakozásra - YT, FB, stb is. Otthon Wifi-ről kapja a netet. Az irodában a 14 Pro-m korlátlan netjéről megosztva. A Lényeg, hogy mindenképpen a miniLED kijelző kell, ezért az Air-ek kiesnek és mindenképpen a Pro kellene a jobb hangminőség, gyorsabb modemek és több RAM miatt is.
    A kérdésem ezekre a feladatokra vonatkozóan jó irányba indultam-e el az M2 Pro felé?
    Az összes technikai különbséget ismerem a jelenlegi eszközeim és a MacBook Pro között. Számomra nem létkérdés az érintőkijelző, a ceruza. Viszont az akku idő és a kényelmesebb gépelés igen pl az Ipad Pro-hoz képest.

    Vagy esetleg mást nézzek? Esetleg egy M1 Pro-t?
    Egy M2 Pro MBP 16” 860eFt lenne 1 év garral. Ha ehhez veszek AppleCare-t az 143eFt. Az ugye jobb, mint a magyar 3 év garos cucc, mert az AppleCare-ben van törésre is biztosítás, míg a 3 év garban nincs….

    Rappi

Új hozzászólás Aktív témák