- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz tordaitibi #33898 üzenetére
Régebben ami mtk-s volt, azt könnyű volt babrálni, de mióta 5.x + droidok vannak ezeken is, meg még ki tudja, hogy a bootloader-zárási divat elérte ezeket is.... szóval igen, hagyd a fenébe...
(pedig marhára szerettem ezeket a nóném cuccokat. 4.4-es droidig.)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Krill77
őstag
Hi. Elhatároztam, h utolsó mentsvárként gyári állapotba teszem a telot a Google play szolgaltatas akku meritése miatt. Aki csinálta, mire érdemes figyelni? Gondolom minden úszik ami rajta van. Mit lehet tenni az olyan böngésző beállításaival amik tudtommal nem menthetőek. Pl uc mini? Köszönöm.
-
bigdady
nagyúr
Aod óra másnál sem mozog? Utolso frissítés óta csinálja, es hiába törlöm a frissítést...
[ Szerkesztve ]
-
válasz bigdady #33906 üzenetére
Érdemes az app topikba írni eme kérdésedet.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
gfefe
őstag
válasz Somatom #33902 üzenetére
Sajnos itt nem nagyon találtam rá megoldást....
Olyan megoldást esetleg nem tudnánk megoldani,hogy mivel a telepítő rom kéznél van azt némileg módosítani... Értem ezt + apk-ok beiktatásával.... Van erre hozzáértő embert? Természetesen jelképes összegért.DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
Armahun
addikt
Sziasztok.
Android 7.0 rendszeren mi okozhat azt, hogy rendszeresen visszavonodnak az engedélyek az alkalmazás hozzáférés ertesitesekhez?
Egy Samsung A3 17 készülékről van szó.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Armahun
addikt
válasz #16695808 #33915 üzenetére
Ezen a készüléken, beállítások, alkalmazások, spec hozzáférés, értesítések hozzáférése résznél tudok engedélyt adni egyes alkalmazásoknak (pl: E-robot, launcher, TeslaUnread) hogy tudják olvasni az értesítéseket.
Megadom az engedélye, aztán eltelik néhány nap és valami oknál fogva az összes elveszti a hozzáférést, kivéve az Always On Displayt.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
rin33
senior tag
Hali, nemrég egy Alcatel Pop c2-t és egy Pop C3-at raktam sp flash tool-al újra, letöltött rom-mal, mindkettőnél azonnal lezárt a Sim Me lock, előtte függetlenek voltak. Ha costum Rom-ot rakok rá (Lineage) akkor újra független. Ugyanez volt egy Vodafone Smart Mini 7-tel. A rom-ból minden bloatware-t töröltem, nagyon gyorsak lettek (kb 170 helyett kb 85 rendszer alkalmazással), volt közöttük Sim Me lock app, azt is töröltem de hiába. Mivel lineage-vel független, megoldható hogy a gyári rom is hagyja figyelmen kívül sztem... Ha a system.img-től (is) függ...
[ Szerkesztve ]
-
jmarcell
csendes tag
Sziasztok!
Nem teljesen idetartozik a kérdés, de nem találtam jobb helyet neki és bízom benne, hogy valaki hátha tud segíteni. Arról lenne szó, hogy van egy Nokia 5-öm és laptopról szeretnék wifi-t megosztani vele. Létrehozom a Win10-en belül a mobil elérési pontot, tudok is rácsatlakozni a telefonnal, de azt írja, hogy nincs internetkapcsolat. Mitől lehet ez?
Előre is köszönöm a segítséget! -
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
DNX fastboot mode-al küzdök. Találkozott már valaki ezzel?
Telepítettem (akkor még normális fastboot-ból) twrp-t sikeresen. Beléptem de kövi zip fájlt nem tudtam flashelni, mert a pc nem látta rendesen mtp módban a tárhelyet. Ezért újraindítottam, hogy majd android alatt felmásolom. Nos android boot képernyőig jut, tovább nem (elég sokat vártam, negyed órát biztos), windows-al nincs gond. Ha recovery-be akarok bejutni akkor jön ez a DNX fastboot.
Ez teljesen jó
c:\adb>fastboot devices
EMMC8D6F708A fastbootDe erre már
c:\adb>fastboot reboot-bootloader
rebooting into bootloader...
FAILED (remote: unknown command)
finished. total time: -0.000sés ez is
c:\adb>fastboot flash recovery recovery-twrp3020-cht_cr_mrd_w-Hi10Pro.img
sending 'recovery' (13984 KB)...
OKAY [ 0.454s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote: unknown command)
finished. total time: 0.469sBarátunkat kérdeztem, vannak találatok bőséggel, de én nem tudtam semmi használhatót kihámozni és/vagy válaszok nem is igazán voltak.
Ötlet, mit csinálhatnék?
Eszköz: Chuwi Hi10 Pro dualboot. android 5.1/W10Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
w.miki
veterán
Google Play áruhéz nem indul el, tudnátok segíteni?
DF-CHARTA-01 hibaüzenetet ad.
A google fiók info@cegneve.hu, ezzel lehet a Gmail-be is belépni, talán ez okozza a problémát.
De hogyan lehetne ezt megoldani?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Krill77
őstag
Juhéj! Képzeljétek, nagy öröm van. Eddig csak a Google play szolgaltatas es az Android rendszer merítette a telot de most mar a Telefon/RILJ is. Cool!
-
törölt tag
Sziasztok!
Szétrobbanok az idegtől már segítsetek léci: rádugom a telefonom PC-re, szeretnék zenéket másolgatni a készüléken, de beillesztéskor a végtelenségig tölt "az eszköz foglalt" hibaüzenettel. Mi a francot kéne máshogy csinálnom?
Telefonra másolni PC-ről megy, telefonról törölni fájlokat tudok, csak a telefon egyik mappájából a másikba nem, én mindjárt megőrülök...
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok
Adott egy exchange szerver, amit ha beállított, pár óráig teljesen jól működik. Utána viszont az elküldött emailek tartalma helyett csak random karaktereket küld át.
S4, nexus 7, gyári mail illetve gmail kliens esetén is ugyanez van.Valaki találkozott már hasonlóval?
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
darvinya
titán
válasz #42308056 #33928 üzenetére
MTP módban nem valós tárrendezést végzel.
Valószínű, hogy amin végzed kezelő nem tudja háttérben a fel-le töltést.Bdanyy
Exchange saját, vagy Microsoft cím (live, hotmail, outlook)?
Gmail app-t használom.live címemhez, s ilyet még nem tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Armahun
addikt
válasz lovi27 #33918 üzenetére
Igen valami ilyenre gondoltam, de már többször futtattam az egyetlen samsung beépített karbantartót, de az engedélyek megmaradtak.
Újra indítás nem volt hogy az okozná. Eltelik pár nap és visszavonódik a hozzáférés értesítésekhez.
De érdekes, hogy más engedélyek nem módosulnak.[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
törölt tag
válasz tordaitibi #33932 üzenetére
Próbáltam drag and droppolni egy ablakban (nagy mappán belül szerettem volna kisebbekbe rendszerezni a dolgokat) de ugyanaz volt az eredmény. Mindegy végül is, a Play Music úgyis előadó meg ilyenek szerint írja ki a dolgokat, annyira nem fontos. Valahogy indokolatlanul felidegesített a dolog.
-
lovi27
addikt
válasz Armahun #33931 üzenetére
Nem ennyire direkt lehet az összefüggés, mert akkor ez mindenkinél jelentkezne. Tudom, hogy mondani könnyű, de azt kéne megfigyelni milyen esemény hatására jön elő, mert nagy valószínűséggel valami kiváltja és az nem egy szabályos időzítés. Vagy esetleg nem-e egy app telepítése óta jelentkezik. Ha meg maga a Nougat-ra frissítés okozta, valószínűleg egy tiszta telepítés (gyári visszaállítás) segítene. Csak akkor ugye kezdheted újra belakni a mobilt, amit gondolom szeretnél elkerülni.
-
w.miki
veterán
Ha új telefont vett valaki, és elfelejtette a GMAIL jelszót, azt a régi telefonra hogyan lehet lekérni?
Vagy kideríteni mi volt a jelszó? A régi telefon még be van léptetve, de ott nem láttam olyat, hogy jelszó lekérés.
Hogyan lehet akkor az új androidos telefonon belépni?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
carl18
addikt
Üdv mindenki!
Szóval anyám a tavaly karácsonyra kapott telefonja valahogy, teljesen vissza lett állítva. Anyám nyomogatta. Valamit biztos elnyomot, szóval az a gondom hogy a telefon indul az elejéről kéri a google email címet. És nincs meg a papír amire fel lett írva.
Ilyenkor mi a teendő? Körül néztem netten , és nem igazán van más megoldás ha nincs meg az email cím a régi.Választ előre is kösz, esetleg ahonnan lett vásárolva oda vissza visszük kezdenek vele valamit?
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
MODERÁTOR
-
-
Armahun
addikt
válasz w.miki #33938 üzenetére
Gépen (böngésző) próbálj belépni gmail-be, ott van lehetőség jelszó visszaállításra.
Regisztrációnál megadott telefonszámra küldött sms vagy másodlagosan megadott emal címre küldött levélben.
Esetleg biztonsági kérdés.[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
carl18
addikt
válasz Viktor0610 #33940 üzenetére
Oké kösz! Hát nyomtam egy Recovery módot is, de miután wifit kap a készülék ugyan oda jutunk vissza.
2016 decemberében volt a váráslás a készülék pedig egy Huawey Y3 II.
Ez a márka szervíz csak pesten van gondolom nem?Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Armahun
addikt
válasz w.miki #33945 üzenetére
Milyen az új telefon?
Mert pl samu esetén állítsátok be a Samsung fiókot a készüléken, mert pl elfelejtett feloldó mintát csak onnan lehet vissza állítani. Google fiókban már nincs ilyen opció.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
bigdady
nagyúr
válasz Viktor0610 #33947 üzenetére
Én anno postán adtam fel szervizbe ingyen a huaweiem
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van valami lehetőség hogy a jack csatlakozóra érkező hang mono legyen? Ja és nem zenelejátszó app kellene amit monora lehet állítani, hanem youtube hallgatásra. 5.1-es droid van a telefonon. Köszi.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest