- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Azt ki lehet valahogy deríteni, hogy a system_server nevű összetevő milyen folyamatba/műveletbe akad be? Néha, bizonyos események után/közben/hatására (amit még nem tudtam behatárolni) elkezd enni 1 CPU magot és ezt több percig csinálja, eléggé merítve ezzel a telefont, mert a nagy magokon fut ilyenkor.
The only real valuable thing is intuition.
-
UFO1
senior tag
Sziasztok!
A következő a problémám vettem egy ilyen készüléken ALCOR ZEST 10,1" (Q108I) tudom nem egy nagy szám gyereknek lesz, de kipróbáltam a saját Google fiókommal utána gyári visszaállítás, de nem tudunk másik Google fiókkal bejelentkezni, mert kéri azt amivel először beléptem. Sajnos nem töröltem a fiókot róla mielött visszaállítottam.Letöröltem a Google fiókból a készüléket így se engedi belépni másik fiókkal utána megadtam a saját fiókom adatait, de előtte megváltoztattam a jelszót és most 24 órát kell várni mire újra be lehet lépni azt írja a tablet. Gyári android 6 van rajta csak 1 napos.
Az a baj nem enged tovább első lépeseknél csak az e-mail megadásáig
.
Sajnos nem a családban van a tablet hanem vidéken így nem vagyok fizika kapcsolatba vele.
Valaki tud megoldást mit lehetne csinálni, hogy be lehessen lépni egy új fiókkal?Nagyon megköszönöm a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
Shirko
tag
Van annak valami különleges oka, hogy a stock "M" romok magasabb verzió számú kernellel futnak mint a lineage 7.1.1?
Samu A53, Motorola G54 Power Edition ; Windows + Linux PC : Kicsit Kocka user
-
MODERÁTOR
-
Necronom
senior tag
Sziasztok,
Egy kis egyszeru helpre lenne szuksegem...
Van egy kis TV boxom 6os droiddal, tettem ra egy radios logitech bill+eger
A bibi csupan annyi, hogy hiaba van rajta, akkor is feladja a kepernyo billenyuzetet, ami nagyon zavaro, raadasul az enterre nem csinal semmit vagy epp egy aktualis betut ir a sorba..
(a tabletem ezt nem csinalja, ugyanezzel a holmival, ha rajta van, nem dobja fel)Ki lehet ezt valahol kapcsolni? Nem talaltam meg sajna, pedig tuti nem bonyis
Elore is koszi!
Udv: NecroTAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #33615 üzenetére
Az EKH a billentyűkiosztás remapolásában segít. A box -nak EKH nélkül is automatikusan fel kellene ismernie a külső billentyűzetet, és olyankor nem kellene a virtuálisat feldobálnia. Sajnos, a boxok szoftvereit újabban nagyon elcseszik. Annyira a TV -s üzemmódra "optimalizálják", hogy Androidos miniPC -ként szinte használhatatlanná válnak. De, az EKH tulképp egy billentyűzet alkalmazás. Egy próbát ér telepíteni, és a beviteli mód menüpontban aktiválni. Lehet, hogy ott gyárilag is van egy beviteli mód külső billentyűzethez, csak alapértelmezetten inaktív. Mindenképpen ott kell keresgélni a megoldást.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Necronom
senior tag
válasz Somatom #33616 üzenetére
Koszonom a jo szandekot, sajna az EKH nem segitett
Nem talalok semmi okossagot a beallitasokban, latja a logitech cuccot, irja is, hoyg fizikai billenytuzet, be is van kapcsolva...de a virtualissal nem tudok mit kezdeni, max letiltom...Akkor nem latszik, de ez annyira nem szep megoldas, raadasul az enter bibit nem oldja meg ... (az EKH sem, mivel semmit sem csinalt)Udv: Necro
TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
Somatom
veterán
-
Necronom
senior tag
válasz Somatom #33620 üzenetére
Igen, mar regebben, de valahogy atsiklottak felette Viszont adtatok otletet appok keresere, talaltam egy null method nevu valamit, amivel is sikerult elerni, hogy ne jelenjen meg a virtualis bill..Viszont a visszatertunk a kezdo problemahoz - ez pont olyan, mintha egyszeruen letiltanam a virtualis bill -, sajna nincs enter, viszont annyival mar tobb, hogy a szovegben tudok elore-hatra, fel-le menni a nyilakkal, ugyhogy mar jutottunk valamire Csak ez a franya enter menne es oromkodhetnek...Most is innen irok...
-
darvinya
titán
válasz Necronom #33614 üzenetére
Mikor feljön a virtuális billentyűzet, akkor ott jobb alul bill. ikonra bökve jön be segéd menü ahol.kikapcsolható a virtuális billentyűzet használata fizikai bill. mellett.
(#33623) tordaitibi
Építőiparban kezdtem, s már ott megszoktam, hogy ameddig munka van, addig kell csinálni.
Utána szolgálatban pedig mindig ünnepnapon volt a legtöbb kivonulás/javítás.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Somatom
veterán
válasz Necronom #33624 üzenetére
Akkor elméletileg van lehetőséged automatizáltan beviteli módot váltani. Akár úgy is, hogy tiltod/engedélyezed a gyári beviteli módot. Ezt megteheted egy parancsikonnal, amire az USB jeladó csatlakoztatása után egérrel ráböksz. Kicsit komplikáltabb, de elegánsabb, ha az automatizálónak megadod az USB adapter vendor ID -jét, és ennek csatlakoztatásához/leválasztásához kapcsolod a beviteli mód váltását. Ezt azért kellene, mert az a null method nem teszi lehetővé a billentyűzet remapolását. Ahhoz az EKH -t kéne beviteli módként kijelölni.
-
Somatom
veterán
-
Shirko
tag
Régi dos-os idők:
Alt+ num. 13 és megvan az enter 😁[ Szerkesztve ]
-
Necronom
senior tag
válasz darvinya #33631 üzenetére
dehat ez megvan
barmit teszek itt nem nagyon van hatasa, joszerivel megvaltozik a virtualis bill kinezete
de ha valamit nem jol csinalok, nyitott vagyok, lehet szajbaragosan is irni ha van ra turelem
ja es igen, talca se nincs, pedig az is jol jonneShirko: szerinted nem probaltam? hatastalan...ha csak ennyi lenne megbaratkoznek vele
Picit kezdem azt erzni, hogy nem is ez a holmi kellett volna nekem, pedig annyira orultem neki...
Mennek a jatekok (az igenyemnek megfeloen), tudok rajta jol filmezni a Kodival, megy Youtube rendesen, Skype, webcam, FB, Messenger
Szeretem az Androidot[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Necronom #33634 üzenetére
Képernyő képen látszik, hogy ki van kapcsolva Hardver résznél Beviteli mód megjelenítése.
Alul fizikai bill. kikapcsoltam bill. típusát, hogy csak felismert légegér bill. nyelv beállítást használja.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
darvinya
titán
válasz Necronom #33636 üzenetére
Az gond, hogy android-on az Enter alatt több minden lehet.
Pl: sor ugrás, kereső indítás, stb.
Ezt mindig app-ban beállított funkció szabja meg.Pl:
Belépési felületnél az Enter gomb csak Belépési gombot indítja, a Felhasználó név/Jelszó mező között váltás le/fel/down /up gombbal lehet.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
MODERÁTOR
Nem értem a problémát.
Vettem egy Rii i8+-t, egyből felismerte a MiBoxom.
Természetesen az Enter gomb is működik tökéletesen.Vagy akkor én szerencsés vagyok/voltam?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #33641 üzenetére
Igen. A működés attól függ, hogy az "alkotóknak" mennyire sikerült
szétcseszniükoptimalizálniuk a rendszert. Ha megszűntették, vagy átírták a hardveres billentyűzethez tartozó fájlt a /system/usr/keylayout -ban, akkor van ilyen bukta. Márpedig a távirányítós kezeléshez lehet, hogy módosították.[ Szerkesztve ]
-
Shirko
tag
válasz Necronom #33638 üzenetére
https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://community.logitech.com/s/question/0D55A00007313iRSAQ/enter-key-doesnt-work-on-android-tv-box&ved=0ahUKEwiw74mJv6bYAhVOKewKHcpwBigQFghJMAs&usg=AOvVaw0j2_7d4WzUOXQsijFYOH2h
http://freaktab.com/forum/tv-player-support/rk3288-devices/beelink-3288-devices/20652-keyboard-enter-key-bug
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=136128[ Szerkesztve ]
-
Shirko
tag
https://youtu.be/E2ifM7oXdLg
-
Necronom
senior tag
válasz Shirko #33644 üzenetére
Reggelt,
Na jooovan....kiszurta a szemem es mar nem lattam az este
Koszonom szepen, mar mukodik ...tukepp akkor az egesz ennyi lett volna
Valaki legalabb tud keresniAkkor a talca megkereseset igy inkabb mar jovore hagyom, pihenjetek kicsit Ti is
Udv: Necro
-
Necronom
senior tag
válasz Somatom #33640 üzenetére
Tudom, hogy van az a szitu, amikor sokkal jobb, ha az ember fiat ravezetik a megoldas megtalalsara, hiszen ebbol tanulunk
De ez nem az volt...inkabb egy olyan, hogy mar majdnem megbantam, hogy ezt vettem, raadaskent szerintem tovabbra is nuansznyi a dolog, mindamellett, hogy a dobozka minden masban kielegiti az igenyeimet
Egy androidos minipc-t szerettem volna elsosorban - de ez lett belole
Megegyszer koszonom szepen nektek a faradozasotokatUdv: Necro
-
teo77
őstag
Sziasztok!
7.1.2 alatt (rootolt Nexus 7 2013, Xposed van) a Greenify nem lő ki minden appot teljesen. Bent hagyja a Chrome - ot, a Sygic - et...részben.
Van arra mód, hogy teljesen kilőjön mindent a rendszer vagy egy app, ha pár perce már nincs használatban az eszköz?Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Richter36
őstag
Sziasztok!
A telefonom (LG K10 K430DSE) újraindulás után ezt mutatja és nem enged tovább bármit írok be jelszónak. Megadtam már a gmail jelszavamat amivel a telefont használtam, pin kódot,de nem engedi használni a telefont. A 30-as számláló csak 29-ig megy le bármennyit próbálkozok. Olvastam a Factory Reset Protectionről. Kivártam a 24 órát, de nem enged be a jelszavammal. Nem én vagyok az első tulaj, kb 2 hónapja van nálam a teló. Nem változtattam jelszót ez idő alatt. Van valamilyen megoldás a telefon "visszaszerzésére"? esetleg privátban is jöhet a megoldás, ha olyan jellegű. Köszönöm! -
tpeter77
addikt
Ebben a hozzászólásban lévő update.zip fájlt másoltam fel az SD kártyára és telepítettem a telefonra.
Azóta minden indulásnál optimalizál. Senki sem tudja hogy lehet letiltani ezt a funkciót?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest