Új hozzászólás Aktív témák

  • citkar

    addikt

    válasz atv72 #61043 üzenetére

    A GPS valakinél tökéletes, de szó mi szó, sokaknál nagyon gyenge a jel, nálam hol több, hol kevesebb idő míg jelet talál (sajnos általában több, de valamikor 20 sec) és a pozicionálás sem megfelelő, átdob sokszor a szomszédos utcába, így ha kell sürgősen néha használom, hogy merre induljak, de az enyém pl a nagyon gyengékhez sorolható.
    Két dolgot tennék ehhez hozzá:
    Az Iocean cég erre kitalálta, hogy mindenkinek aki kéri küld egy antennát s útmutatót, hogy cserélheted ki, a topikban épp megérkezett pár embernek, később meglátjuk javul-e.
    Másik: ha komolyabban azaz érdemben használni akarja valaki a GPS-t egy bluetoothos kiegészítővel (GPS antennával) orvosolható a dolog, persze kissé macerás. Annyi, hogy idővel lehet javult a minőség-ellenőrzésük és az újaknál hátha jobb a GPS (utána kell külföldön olvasni), mert nem a SoC problémája, hanem más, valószínűleg összeszerelés/antenna probléma okozza a GPS gondokat.

    Ezt leszámítva egy nagyon szép és jó telefon, párszor esett is a földre/aszfaltra, tok nélkül (mert így szebb :) ) és a sarki karcolásokon kívül nem is lett más baja. Összességében én ajánlom, a GPS problémák esetleges bajával együtt (ami egyeseknél egyébként tökéletesen megy).

    #61046) kmarci25:
    Akkor egyről beszélünk. Amit kifelejtettem: magyar nyelvvel árusítják, de ezt nyilván ők magyarosították s ha jön egy frissítés, az el is száll.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák