Új hozzászólás Aktív témák

  • anonym1s

    őstag

    Na megjott az en telefonom is. Nem vagyok boldog.
    Rendeltem egy N9599T tipusu telefont amiben 1.5Ghz-es T processzor van, es kaptam egy N9599 tipust amiben a sima 1.2Ghz-es van.
    Ezt megvehettem volna barhol mashol olcsobban.
    Direkt megkerdeztem mielott megrendeltem, hogy valoban a T processzor van benne, amire kisse lekezelo flegma stilusban azt valaszoltak hogy nezzem meg az antutu kepeket.
    Irtam nekik, kivancsi vagyok valaszolnak e egyaltalan, mert a legelso email-emet lezamitva egyetlen levelemre sem valaszoltak, ezert eros a gyanum hogy paypalos civakodas lesz belole.

    A telefonrol:

    Szep nagy, de en megszoktam egy perc alatt :)
    A kamera elfogadhato, de jonak nem mondanam, mosott szar a kepek szelei, viszont videoban eleg jo.
    A wifi jo, hamar csatlakozik es tartja is az egesz hazban.
    GPS-t meg csak a szerviz menuben probaltam. Ott megcsinaltam azt a "gps fix"-et, aztan internettel 28 masodperc alatt befogott 9 muholdat. Internet nelkul legeloszor ket perc volt, aztan 1-1.5 perc.
    Ezzel a kameraval meg gps-el meg kibekulnek, de a kijelzovel mar nemigen.
    A galaxy s2-hoz tudom viszonyitani mert nekem az van, de ahhoz kepest ez egy borzalom.
    Nem valoszinu hogy ips, mert ha dontom valamilyen iranyba a telefont, a kijelzo valtozik. A szinek fakobbak es a fekete szint is joval szarabb mint az s2-n.
    Antutuban 13040-et kapott, es 4 mag ide vagy oda, az a tuzgomb a tesztben, ami faltol falig pattog, rendesen akadozik, mig az s2 ket magos proceszoraval teljesen siman megy.
    A telefon aljaban, hatul van egy "toll". Szerintem teljesen felesleges ekkora kijelzohoz, foleg hogy nem megy be teljesen a helyere, kisse kilog ami nekem nemigazan tetszik.
    Ket darab akksit kaptam amire 3800mah van irva. Az 1000mah LG akksim 20gr, ezek meg 53gr egyenkent, ezert erosen ketlem hogy ezek tudnak azt a kapacitast ami rajuk van irva. Szerintem 2500-2600mah korul lehtnek.
    A toltoje 800mA-es ami szerintem igen keves meg a 2600mah-hoz is, nemhogy a 3800-hoz. Ez is erositi a gyanumat hogy joval kevesebb az akksik kapacitasa mint ami ra van irva.
    Magyar nyelv van benne, de eleg sok helyen angol.
    Ja, root-olt a cucc.
    Adtak hozza egy szilikon tokot, meg egy plusz hatlapot, ami egyben van egy kijelzore hajthato kijelzo vedovel. Szerintem eleg gagyinak nez ki, es csak akadalyoz a telefon hasznalataban, 10 perc mulva lecsereltem a normal hatlapra.

    Osszessegeben azt mondhatom, hogy az s2-hoz kepest ez visszalepes, de az asszonykam xperia neo-jahoz viszonyitva nem rossz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák