Új hozzászólás Aktív témák

  • Rawulf

    őstag

    válasz svgyula #134404 üzenetére

    Hiába keresnek sokan 5" alatti telefont. Annyira mégsem keresnek olyan/elég sokan, hogy a gyártóknak megérje 1000MOQ gyártósorokat ráállítani komolyabb belsővel, hisz az olcsó hongkongi gyártók akik még gyártanak 4.5"-ra, azok gyakorlatilag kivétel nélkül csak 1GB rammal és 8GB háttértárral, tehát az "olcsó-jános" belsővel teszik ezt meg.
    A piac egyre inkább az 5-6"-ra áll be és én sem hittem volna, de a trend az, hogy egyre több ember választja a tepsiket. (És akkor azokról még nem is beszéltünk, akik a vastag ujjaik miatt amúgyis kénytelenek tepsiket választani. Azok is sokan vannak ám, akiknek nem bírja a szeme a 5" alatt a nagyobb képfelbontást)
    Például nekem is kényelmetlen volt használni a 4"-os kijelzőt a Snopow M6-nál, mert folyamatosan mellé ütöttem a virtuális billentyűzeten.
    A dolog másik oldala, hogy akik zsebben szeretik hordani a telefont, azoknál egyre könnyebben sérülnek a vékony telefonok. Nekem még a Jiayu G3 is ilyen szempontból már nagy volt a zsebben tároláshoz.
    Egyébként strapa vonalon is vannak már egyre vékonyabb telefonok. Az új AGM X2 sem olyan vastag, mint mondjuk az én Conquest fél téglám.

    "Please state the nature of the medical emergency."

Új hozzászólás Aktív témák