Új hozzászólás Aktív témák

  • Alpi.

    addikt

    válasz Brekkk #30021 üzenetére

    Ja, asszem' C8H T-top, de Dark Hero Daisy lett. Valami rémlik. Sem ez, sem az nem ment igazán nagyot. Nagyon jó lap volt, de nem volt kimagaslóan jó semmiben. De pl. C6H ram sebességét egyik utódja sem tudta. Hasonló ram setuppal a C6H megüti az újabbakat.
    Mondjuk kb. mindent. :D, nem csak az Asus-kákat. C7H szinte említés nélkül süllyedt el, míg a 6-ost még most is sokan használják. És nem csak azért, mert csórók, mint én, :DDD :DDD hanem tényleg annyira jó még mindig pár dologban, hogy ha nem kell az az 1-2, amiben némileg elmarad az újaktól. (pl. pci-e 4.0), akkor nincs feljebb. Drágább van meg színesebb, kisebb, nagyobb, de a teljesítménye, amilyen magától értetődöen lehet vele dolgozni, azt nehéz elengedni. Amikor anno bejött az 5800X3D, mivel volt az első bclk oc-s siker ? C6H-val. :D Egyébként az X570-es chipset-nek voltak gyengeségei, amik ha full oc-s felhasználást nézünk, elvett a fényéből, mint "csúcs" chipset.
    Erre úgy reagáltak, hogy ezt-azt "kihagytak" vagy pont ott limitáltak, hogy Xoc-ra épp nem volt elég. (pl. max 1.8V ram fesz vagy a csak felfele állítható Vtt. Amit sosem az 50% fölé, hanem alá kellett vinni, hogy javítson... Persze az X570-eson volt minden, de az meg alapból nem volt képes pl. bclk oc-ra és a legjobb ram tuningok is B550-el készültek.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

Új hozzászólás Aktív témák