A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Videokártyák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Téma összefoglaló
Clemi
(őstag)
Sziasztok!
Most újítottam be egy Sapphire HD 4870 1GB-os kártyát.
A konfig alul olvasható, és mindez W7 alatt.
Proci húzva, de csak szorzó emeléssel 3,6 Ghz-re. Videokártya, és a memóriák alapon:
A 9.6-os Catalisttal, valamivel több pontot kaptam
ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3

Clemi
(őstag)

joshua7
(PH! kedvence)
Mármint szorzó változatlan és fsb 333->400? 
A másik tuningos szerintem reális.
Semper Fi

Clemi
(őstag)
Mehet. 
Eladó cuccok: HP dokkoló -> http://tinyurl.com/8cehhkl

Kikiller84
(újonc)
szép eredmény 
Köszönöm! 
Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

Barney™
(fanatikus tag)

Barney™
(fanatikus tag)
procit nem tudom feljebb húzni, a vga tuningom pedig kevesebb pontot hozott.. úgyhogy itt elakadtam egyelőre 

TTomax
(PH! kedvence)
Rivában látszik mindhárom GPU???Szinkronban húzd őket...
.... Powered By "GTX670FTW SLI" .... http://surl.hu/6adjGd
De kár, hogy nem tudod a procit feljebb húzni. 1.35V-on pedig még gond nélkül szaladhatna, és hozna egy kis pluszt, az 100%.

Barney™
(fanatikus tag)
#4661 - szinkronban vannak húzva, evga precizion is látja mind a hármat.
#4662 - rendben, megpróbálom több fesszel a cpu-t feljebb tornászni, köszönöm a tippet 

joshua7
(PH! kedvence)
Ezt még nem raknám föl, ha nem gond, megy még az jóval tovább is. A vga mindenképp...szvsz...
Semper Fi

Zsubi
(őstag)
Toljad neki, mert ezzel a konfiggal közel a 30k-nak meg kell lennie

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

Barney™
(fanatikus tag)
Haljak meg nem értem miért nem tolsz annak a procinak többet. Vegyél rá hűtőt, ha az a gond... Egy ilyen proci megérdemel egy normális hűtőt..

joshua7
(PH! kedvence)
Én meg azt nem értem, miért nem húzod meg a vgá-t.
Nagyon-nagyon karcsú a gpu/shaderfreki.
Semper Fi

Zsubi
(őstag)
A GPU-nak menni kellene olyan 720-750 között és ha a procid megrántod 4.2Ghz-re emberi fesszel akkor bőven megvan a 30k 
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

Barney™
(fanatikus tag)
ha a procit feljebb huzom össze vissza kékhalálozik, próbáltam már 1,35V fesszel is.
A VGA-t meg feltoltam 720/1250-re és kilépett vantage teszt alól, a képernyőillesztő nem válaszol hibaüzenettel..

NFree
(őstag)
Sziasztok érdemes kipakoljak a hűtőbe Brumi csinálja még a listát? mert a mulkor mintha hallottam volna neki se sok idelye van mostanába rá.
A listát nem én csinálom mostanába hanem joshua7. Az eredményed fel fog kerülni.

Zsubi
(őstag)
Szóval gyerünk izzaszd meg a vasat

NFree
(őstag)
Rendben köszönöm
akkor hajnalba lehet neki ugrom
Nem sokra számolok ,de ma méregettem csak kiváncsiságból gpu 800 proci 3.4ghz s a régi 7700 as eredményemnél jobb volt , nem tudom mi lessz de remélem kategória n1 
2. kategóriába valami nagyon nagyot kéne durrantanod az 1. helyhez. De 9800GTX-ek közt még meglehet. Sok sikert!

Zsubi
(őstag)
HD4770 kell ide
![;]](/dl/s/v1.gif)

NFree
(őstag)
98-ba gondoltam csak, a többi nem menne az tuti , de lehet még ez sem fog 

NFree
(őstag)
Hogy ne csak a szám járjon [l8308]
remélem még rá tudok tolni 2-300 pöttyöt, maj reggel eldől , nem kell a listába majd holnap , ha lessz időm javítok, még van egy kis tartalék 

tom_tol
(őstag)
a 4870-k között ez nem is rossz (talán)

joshua7
(PH! kedvence)

tom_tol
(őstag)

NFree
(őstag)

Zsubi
(őstag)
A fenébe 3 ponttal megelőztél

NFree
(őstag)
Quad kéne a kari alá s rögtön , nem lennék ellenfél

[ Szerkesztve ]

Zsubi
(őstag)
Így igaz
Miért nem veszel 4770-et simán lehetnél vele első 

Cadal
(őstag)
Hello!
Feltennétek az eredményem a megfelelő kategóriába?
A képen, azt hiszem minden látszik.
Ha nem, akkor szóljatok légyszi.
Köszi!
6487 pont
AMD Phenom II X2 550BE @ X4 B50 3800Mhz
Gigabyte MA770T-UD3P
DDR3 2x2 Gb 1600Mhz 7-7-7-20
Gigabyte 9600GT 840/2100/2200Mhz (1,3V)
Win7 64bit
Köszi
[ Szerkesztve ]

sonyk3793
(újonc)
Hello !!!
ujabb teszt
Intel Q9400
Gigabyte Ep45 Ds3
Geil BlackDragon 2x2GB (800mhz)
Gainward GTX260gs
forceware 190.38

joshua7
(PH! kedvence)
Vgá-n tuning van. 
NFree: proci ugye 4420-on ment?
sonyk3793: proci 3600-on ment?
'sszátok meg, olyan nehéz beírni minden adatot, ha nem egyértelmű a képről?

[ Szerkesztve ]
Semper Fi

NFree
(őstag)
Igen és bocsika legközelebb oda Írom (4420Mhz)

Cadal
(őstag)
Hi!
Megkérhetnék valakit, hogy a tuning/4. kategóriánál a korábban feltöltött eredményem elérhetőségét cserélje le erre (jelenleg a 20.).
Valószínüleg az eredeti helyéről törölték a képet.
Köszönöm. 

joshua7
(PH! kedvence)
Megtörtént. Be is pirosoztam azt is. 
Semper Fi

sonyk3793
(újonc)
igen 3600-on ment !
A vantagetoplista.extra.hu oldal a mai nappal mint vantage toplista megszűnik. A tárhelyen egyenlőre egy beta állapotú phtoplista lesz fent. Amint meglesz a .hu-s domain ez a lista törölve lesz és ott fogtok mindent megtalálni. Addig kis türelmetek és megértésetek kérem.

Joshi
(PH! addikt)
Látom mostanság változások vannak a toplistákban. Egyenlőre ne tegyétek fel a listára az alaperedményemet(de gondolom ez most nem probléma
) mert sajnos a 2*2Gb OCZ Platinum DDR2 1066-os memóriáim nem működnek megfelelően 1066-os órajelen viszont ugyan ez 2*2Gb Kingston HyperX-el hibátlanul megy. Már folyamatban van a csere de addig érdekességképpen prezentálom az eredményeimet és szeretném megtudni hogy melyik számít alaperedménynek. Nem tudom hogy egy moddolt X2 550@X4 B50 procinak mi számít alaperedménynek. A 2 mag vagy a 4 mag? 
Konfigom az adataimnál!
Vantage X2 550 alaperedmény: 4510
Vantage X4 B50 alaperedmény: 5097
[ Szerkesztve ]
A lista állapotát és alakulását ebben a topikban követhetitek nyomon, észrevételeket is oda várom.

Janoo_07
(kvázi-tag)
Alap
Ilyet teljesített a gépem de sztem többre is képes a videókártyám csak kéne másik driver...
AMD X2 3600+
MSI 8800 GTS 512
2*1 Gb Geil Ultra
ASRock Alivenf6g
Konfighoz képest kevés?
Am win7 van fennt

Joshi
(PH! addikt)