A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Videokártyák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
Xtreme 3D Team Hungary VIP- I'm not impressed.Not even a little.

BraveHeart
(tag)
1395 gpu meg 1256 memok...
meg 5GHz cpu.....
frizsider meg kiolvadt a lakásban...
nekem még nem sikerült rákötnöm a kocsimotort a procira, de mán dógoznak rajta...
Grat!

★�◄╣███♪♫★♪♫███╠►�★

ADAM1337
(PH! kedvence)
Azt is tudom. 
Az a proci se rossz.
Amúgy sok sikert az érettségihez majd, remélem utána is fogjátok tolni rendesen. 
BF3: cars1dA
nem az én eredményem természetesen 
ADAM1337
thx.
már tervezem az érettségi utáni tesztet. de vannak fontosabb dolgok is.
ez az érettségi után majd a hattalmasbuli és a barátnővel töltött hétvége után jön valamikor...

BraveHeart
(tag)
Achso! Akkor is dúrva... s akkor is leolvadt volna...

★�◄╣███♪♫★♪♫███╠►�★

gabber9511
(lelkes újonc)
lol xD most hogy befrissítettem a drivert lefutott minden maxon volt
GPU : 4908 pont CPU: 6239

zalaszen2
(újonc)
Nalam sajnos a 32 bit Win 7 sem muzsikalt jol, a Vista 64 garantaltan + 500 pont ugyanazokkal a beallitasokkal, ezert erdekelne mennyivel jobb a Vista 32 ha kiprobaltam jelentkezem. Lehet hogy ez hardvertolis fugg...

RI/OS
(őstag)
Jólvan én sem ilyen állatokra gondoltam, hanem itt 
az az uncore is micsoda lol
[ Szerkesztve ]

BraveHeart
(tag)
... há' nemtom... van itt vki, bárki, aki azt mondja, a Vista cool?
én 3 hétig sz.rakodtam vele anno... a 3 hét alatt felk.rta az agyam, mikor 2 hét alatt 35gigára nőtt a kis bestia, meg minden szart megkérdezett 47x, s akkor sem biztos, hogy nem kéne é rendszergazdai jogosultságot kérnem a saját gépemhez??? persze, a 3 hét tanulmányozás, meg fórumozgatás után eljutottam odáig, hogy mit hol kell kikapcsolni, meg mit kell átírni, de nemán!!! Kiadnak vmit, ami fos, nincs kész, tele van hibákkal, s én szenvedjek vele... aztán egy format c: megoldotta a problémát, XPSP3 fel, s egészen a win7-ig minden okés volt... win7-nél csak az volt a szívfájdalmam, hogy a megjelenéstől számítva 1-2 hónap eltelt, mire kapcsolt Anus, s "csinált" driver-t a "vacak" Rampage-hez... ![;]](/dl/s/v1.gif)
ehh... dejólesett!
tényleg hasznos a csoportterápia, főleg ha közben nem szól bele senki!!!

[ Szerkesztve ]
★�◄╣███♪♫★♪♫███╠►�★
Szépen lassan.
Q6600 3.44GHz - 8800Ultra (OC) 702/1674/1160
Még Vmod OFF-ba, de 720-as GPU-val már futott le 3d mark 06
[ Szerkesztve ]
Minarelli 40mm-es dugattyú eladó! - Pjurvjú :D - ez jó: http://www.youtube.com/watch?v=d7l5Mw6GxLs - birkák! :P

joshua7
(PH! kedvence)
Márka?
SymbianOS: szerintem a végeredményt rakd majd be. Meg szintén azt, h milyen márkájú a cucc. 
És akkor megint megkérném a nagyérdeműt, h ha a listára akar valaki eredményt, a 2 cpuz+1 gpu-z ablak mellé írja be a post-ba ezeket is, ha nem látszanak a képről: driver verzió (ugye kedves ATi tulajok...?), vga márka, vmod (ha van, ugye pl. kedves HD5870 tulajok...?), egyedi hűtés (ha van), ha a proci órajel vissza van véve az energiatakarékos funkciók miatt, a teszt alatti valós órajel is kell! Ezek hiányában nem fogom fölrakni az eredményt!
Idáig is lemaradt néhány, de most ahogy látom, megint be kell ezt írnom, mert amit egyesek linkelnek... 
Semper Fi
Ez éppen egy Gigabyte.
Most se időm se türelmem erre. 
[ Szerkesztve ]
Minarelli 40mm-es dugattyú eladó! - Pjurvjú :D - ez jó: http://www.youtube.com/watch?v=d7l5Mw6GxLs - birkák! :P

Scooby
(fanatikus tag)

Szinyák
(lelkes újonc)
Szia Joshua7!
Láttam frissítve lett a tábla,de lenne benne egy hiba, amit észrevettem az eredményemnél a cpu nem E8400 hanem E8500.Légyszíves javítsd már.
Előre is köszönöm.
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3\Intel® Core™I5 2500K @4,1Ghz\+\MSI R5850 OC 950/1225\+GEIL EVO CORSA 2133Mhz 2*4Gb\+\SAMSUNG SSD 840 120GB\+1DB SAMSUNG F2 2TB+\ARTIC FREEZER 13 PRO\+\CORSAIR 650W TX\+\THERMALTAKE COMMANDER\+\NEC AD-7240S\+\SAMSUNG 32"A551 FULL HD TV\+\GENIUS 5.1\ +\LOGITECH G5\+\LOGITECH G

joshua7
(PH! kedvence)
Ez már fönt van. Bár bepirosoztam a vmod miatt akkor.
Szinyák: megtörtént 
Semper Fi

Szinyák
(lelkes újonc)
Szia!
Köszönöm. 
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3\Intel® Core™I5 2500K @4,1Ghz\+\MSI R5850 OC 950/1225\+GEIL EVO CORSA 2133Mhz 2*4Gb\+\SAMSUNG SSD 840 120GB\+1DB SAMSUNG F2 2TB+\ARTIC FREEZER 13 PRO\+\CORSAIR 650W TX\+\THERMALTAKE COMMANDER\+\NEC AD-7240S\+\SAMSUNG 32"A551 FULL HD TV\+\GENIUS 5.1\ +\LOGITECH G5\+\LOGITECH G

BraveHeart
(tag)

és én is bekerülhetek a listába? 

★�◄╣███♪♫★♪♫███╠►�★

joshua7
(PH! kedvence)
Ez is fönt van már tegnap óta.
Semper Fi

HaZsolt
(őstag)
Adta ez a vén fos
[A proci fejlődhetne:S]

Mika1227
(őstag)
Hogy kell ezt a progit elindítani? Beadta, hogy adjak meg e-mail címet megadtam de nem küldtek regisztrációs kódot. Mit kell akkor csinálni, hogy elinduljon???
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!! Minél több emberrel találkozom annál jobban szeretem a kutyámat!!!

Mika1227
(őstag)
Mégiscsak sikerült megadtam egy másik e-mail címet!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!! Minél több emberrel találkozom annál jobban szeretem a kutyámat!!!

BraveHeart
(tag)

★�◄╣███♪♫★♪♫███╠►�★

gombcomp
(senior tag)
Aztán majd jön a levél,hogy ennyiért megveheted,ugyanis fizetős a cucc.
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

HaZsolt
(őstag)
Jaja, de kaphatsz a vga-d mellé kuponban key-codot, ami ugyanannyit tesz mintha megvennéd
UI:Este fogok tesztelni 4770et érdekel mi lesz a vége

pisti88+
(senior tag)
[link] Nemtudom hiteles-e laikusként futtattam, ha valakinek észrevétele van akkor szoljon pls! Ha fellehet akkor kerüljön fel a listára! A kártya Gainward stock hűtővel! 
Pisti -(*_*)-™

Szinyák
(lelkes újonc)
Szia Pisti88!
Az eredmény szép meg minden de a Physx-et kapcsold ki mert irreális eredményt kapsz.A proci eredményedet megnöveli ,egy I7 920 agyig huzvát is megszégyenit.Amúgy jó lesz.

gombcomp
(senior tag)
Mivel Subaru kolléga letaszított a csúcsról,máshol próbálkoztam sikeresen.
X25107
ORB
Ez az eredmény jelenleg a Futuremark Hall of Fame-n a 6. helyre helyre lett elég. 
[ Szerkesztve ]
"Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert

ADAM1337
(PH! kedvence)
Szép eredmény egy 920-astól csak gratulálni tudok.
(feature teszteket miért hagytad bent ?)

gombcomp
(senior tag)
THX!
De azért nem szabad elfelejteni,hogy kompival ment a dolog.
Csak azért hagytam a feature részt,mert ebből látszik,hogy azért stabilan futott le,
meg hogy legyen összehasonlítás a többivel. 
[ Szerkesztve ]

ADAM1337
(PH! kedvence)
Értem.
Amúgy 4gigát mennyi fesszel visz stabilan a proc ?
Illetve mennyinél wallos a cucc?
[ Szerkesztve ]

gombcomp
(senior tag)
1,35V körül megáll a 4G.A max. fsb 225 körül volt.
Nagyon nem szórakoztam vele.

pisti88+
(senior tag)
Köszönöm az észrevételt természetesen akkor fel ne tegyetek a listára futtatok physix nélkülit az lessz a helytálló! 
Pisti -(*_*)-™

ADAM1337
(PH! kedvence)
Kicsit fesz igényes ahhoz képest hogy D0.
Én most egy 216sp-s gtx 260-at nyúzok, de lehet társat kap.
nem semmi, 80fps átlag 1920*1200 ba 

jumbo71
(kvázi-tag)

jumbo71
(kvázi-tag)
Mivel nem enged szerkeszteni........
ezt az eredményt kérem a listába behelyezni 
Intel Q9550 /3.2GHz/;Asus P5P43TD PRO;G.Skill 3x2GB 1600MHz Ram;Gigabyte 5870OC+O;Samsung 120Gb SSD,Samsung 820GB HDD;Asus dvd;Hiper 530w;AEG 5.1 hang 1X100,5X50W;Benq Full HD 22";LG 42" plazma
ezt valahogy másképpen kéne beszúrni mert olvashatatlan.

ADAM1337
(PH! kedvence)
P11826
vga: Palit GTX260 216sp Sonic
mondok rá egy szót : phsyx.
Tommi000001
neked is ezt tudom mondani
kapcsold ki nv control panelben a phsyxet
[ Szerkesztve ]

Tommi000001
(fanatikus tag)
Helosztok
Mivel új vagyok itt ,ezért kérdezném ,hogy az eredményem mennyire számít jónak vagy rossznak?
Üdv
Tomi
P8340
[link]
"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."

HaZsolt
(őstag)
PhysX off
a proci eredmény az szép de sztem a vga bol 8k-t kilehetne húzni bár nemtudom én ati fan vok nvidiam még nemvolt 
"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)

Tommi000001
(fanatikus tag)
PhysX et kikapcsoltam
Ezt az eredményt kaptam.....
P7026
Nos a kérdés még mindig adott....
Üdv
Tomi
[link]
[ Szerkesztve ]
"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."
micsináltál hogy ien kevés lett?

vagy ennyit számít a physx?

"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)

BraveHeart
(tag)
Valószínű, ő is ott rontott elsőre, ahol én, de így már tudok ötletet adni: alapbeállításnál feltételezhetően nem default-ra van állítva a kártya, hanem pl. a legjobb minőségre...
★�◄╣███♪♫★♪♫███╠►�★