Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaabe

    tag

    Végülis megvettük a tv-t, Samsung UE40f6640 lett. Pár nap után a következőkre jutottam:

    - 3D és FHD tartalmak nagyon szépek, mindenki vigyorog mikor meglátja (előtte CRT tv-nk volt)
    - Először az SD adások gyengék ,de hozzá lehet szokni (p)
    - Smart hub igazán kaphatott volna 4 magos processzort ebben az árkategóriában
    - Tele gagyi appal a samsung store, szinte már égetik magukat némelyikkel.
    - Facebook = Facepalm, ettől jobban már nem is lehetett volna elbénázni, hihetetlen gyenge
    - Canon eos550d vel készült .mov FHD video jelenleg nem támogatott (amikor könyvtár nézet van azért váltogatja a képeket belőle), tavaly mikor voltunk a MM ben egy pendrájvval, akkor se volt támogatva, de legalább lejátszotta. 720p-t lejátssza.
    - Gyári színprofilok kicsit mellélőve mind
    - Sokan azt mondják, hogy gyenge a hangja, pedig nagyon jól szól, semmivel nem rosszabb a régi Samsung planohoz képest. Van dinamikája, és egyáltalán nem kell hozzá hangprojektor.
    - Végül, de ez már nem tv: UPC directesek vagyunk (laktunk külföldön...) régi set top boxunk van (philips, hiába tudja a tv a box típusát, akkor se lehet a smart távirányítóval kapcsolgatni meg a másikkal se, (dsr4101/58), annyit tud rajta távirányítani, hogy kikapcsolja a boxot de már visszakapcsolni nem tudja), ezt a régi set top boxot, mondom kicseréltetjük az Upc-nél, vagy megkérdezem a CI+ kártyát mennyibe kerül, bemegyek a bolba, eladót kérdezem: Led tvt vettünk és directesek vagyunk és ci+ kártyafogadó modult tud e ajánlani, válasz az volt: Miért nem férnek el a set top boxtól? (OMG) 15000Ft ért van 1 db utolsó modul, de nem javasolják mert nem frissül a kártya box nélkül, meg lassabb lesz minden. ÖÖÖ akkor HD boxra ki tudjuk e cserélni a régit? Felderült az eladó arca: Hát az nincs, és nem is tudja mikor lesz, majd ha egyszer árut kapnak. (fel sem merült, hogy azt mondja, hogy esetleg rendelnek), Viszlát! Gondoltam lemondom a szolgáltatást, de volt egy díjcsomagváltásunk februárban, és azt mondták az ügyfélszolgon, hogy jövő augusztusban lehet csak módosítani, addig tart a hűség. Jó lenne egyszer HD csatornákat nézni, de ezt is Szegeden úgy látszik nem egyszerű.

    A tv Jó választás volt egyébként, hatalmas a régihez képest

Új hozzászólás Aktív témák