Új hozzászólás Aktív témák

  • loncsika

    tag

    Sziasztok!

    Ma voltam a mm-ben és kinéztem 2 tv-t...

    lg32 ln575s (3 hdmi, 3 usb 2.0) és

    samsung ue32 F6100 (2 hdmi, 1 usb).

    Az eladó azt mondta, a mozgásoknál a samu jobb, mert 200 hz-re fel lehet tuningolni, elméletileg alapból tud 100 hz-et (ebben nem vagyok biztos), az lg alapból és összvissz 100-at tud. Amennyit én érzékeltem, az az, hogy az 50 hz-es tv-ktől mintha hányingerem lenne én látom egy-egy kameraközelítésnél is azt, hogy mosódik pl. egy kockás, vagy csíkos felső, akkor akciófilmeknél el tudom képzelni, mit látnék... (de lehet, hogy csak bezabáltam és az volt a baj) :D Főleg akciófilmeket, krimiket néznék a tv-n, esetleg a netről online filmeket.
    Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni? Nincs házimozi szettem, egy régi dimarson dvd lejátszóm van 5.1-gyel, aminek a végei nem jack dugósak, hanem olyan kétfelé ágazó drótok, azokat lehet beletuszkolni a dvd lejátszóba (nem vagyok technikai zseni). Gondolom ezt valahogy hozzá lehetne a dvd lejátszón át kötni a tv-hez, de ezt már tényleg nem tudom, sosem próbáltam.

    Az nem lényeg,hogy smart, vagy 3D, egyik sem kell igazából, csak a mozgásból adódó utánhúzást ne lássam, mert idegesít nagyon. De más típust is örömmel vezsek, csak a 32-es nem legyen 110 ezernél több, mert nem nagoyn van keret. :(

    Előre is köszi a segítséget!

    If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.

Új hozzászólás Aktív témák