Új spamszűrőket mutatott be az MPP

Új szolgáltatást és egy átalakított terméket mutatott be a spamszűrőket fejlesztő Message Partners – közölte a cég termékeit itthon forgalmazó Yellow Cube 2000. Kft. A ma bejelentett Mail Security MX kihelyezett spamszűrő a teljes levelezőrendszer távoli védelmére alkalmas. Az akár havi díjjal is előfizethető szolgáltatás legnagyobb előnye, hogy sem hardvert, sem szoftvert nem kell telepíteni a működéséhez – így nem kell semmit karbantartani, frissíteni, és nincs, ami elromoljon a cég hálózatán belül. A szűrést a Message Partners távoli szerverei végzik, amelyek fogadják a domén összes postafiókjára érkező levelet, SMTP-tűzfallal védve a cég szervereit a botnetek támadásaitól. A Mail Security MX kiváltja az összes levelezőszerverre telepített spamszűrőt és antivírust.

A vállalat egyben egységesítette az eddig két típusban kapható asztali spamszűrőjét is: mostantól megszűnik a Lite és az Ultimate szoftververzió. Az új program egységesen Mail Security Desktop néven lesz elérhető, és a korábbi Ultimate szolgáltatásait nyújtja. A szoftver az összes POP3 postafiók védelmét ellátja, és egyúttal kivált minden más beépített vagy különállóan telepített spamszűrő programot.

A megújuló és kibővülő Mail Security szolgáltatások alapját ezentúl az MPP Core vállalati levélszűrő rendszer biztosítja. Az MPP Core a spamszűrő és antivírus programok, valamint csatolmányszűrő párhuzamos futtatása mellett tartalomalapú levélirányításra is képes, egyúttal SMTP tűzfalaként távol tartja a botneteket, és a levelek többszintű archiválását is lehetővé teszi. A felhasználók számára webes karanténkezelőt is biztosít, hogy bármikor visszanézhetők legyenek kiszűrt spamek. Az MPP Core spamszűrő a levelezőszerverbe beépülve vagy különálló előszűrőként, SMTP-átjáróként is egyaránt működhet.

Azóta történt

Előzmények