Vendéglátóhelyekre szabott csomaggal újít a Telekom

A Telekom a foci-Eb és az Olimpia közeledtével kifejezetten a vendéglátással foglalkozó vállalkozók igényeire szabott távközlési csomagot vezetett be Vendégváró csomag néven, mely IPTV-, vezeték nélküli internet-, valamint SMS-szolgáltatást foglal magában. Ha a helyiség olyan méretű, hogy több tévékészülékre is szükség van, a havi díjon felüli pár száz forinttért második és harmadik vevőegységet (set-top box) is biztosít a szolgáltató. Mindezt kiegészíti egy olyan lehetőség, hogy amennyiben régi, elavult tévével rendelkezik a tulajdonos, azt akár kezdőrészlet befizetése nélkül, kamatmentes részletre lecserélheti új, nagy felbontású modellre.

A csomag másik összetevője a wifikapcsolat: a Vendégváró csomagban az internethez ajándék WLAN router jár, amellyel megosztható az internet. Annak a vendégnek, aki használni szeretné, egy alapdíjas SMS-t kell küldeni a belépéshez szükséges jelszóért, amit egy automatikus válaszüzenetben kap meg. A routert a Telekom díjmentesen telepíti.

A csomagban ezek mellett van még vezetékes telefon is, melynek majdnem teljes havi díja lebeszélhető belföldi vezetékes irányba, illetve a Virtualoso SMS-szolgáltatás, amellyel egy időben több száz vendégnek küldhető üzenet az aznapi menüről, az akciós italkínálatról vagy a tévés sportközvetítésekről.

Azóta történt

Előzmények