Távozik a Nav N Go vezére

Távozik az iGo navigációs szoftvert fejlesztő Nav N Go Kft. éléről Leon van de Pas ügyvezető igazgató – jelentette be ma rendkívül szűkszavú közleményében a cég. A holland közgazdász mindössze 15 hónappal ezelőtt vette át a magyar vállalkozás irányítását, miután otthagyta a Tele Atlas térképszolgáltató értékesítési igazgatói posztját. Az operatív igazgatói feladatokat a távozása után is Fazakas András látja el.

Leon van de Pas
Fotó: IT café

Leon van de Pas (40) a hágai egyetemen végzett közgazdászként és elektromérnökként. Már az egyetemi évek alatt dolgozni kezdett: 1991-ben értékesítőként a Philips Lightinghoz szegődött Szingapúrba. 1992-től öt éven át nemzetközi értékesítési menedzserként dolgozott a németországi Lübeckben a Drägerwerk AG orvosi berendezéseket gyártó üzletágánál, majd három évre leigazolt a Schlumberger Industrieshoz Párizsba.

Ez után többedmagával elindított egy mobiljátékokat fejlesztő vállalkozást. Feladva bordeaux-i és sanghaji állomáshelyeit 2004-ben visszaköltözött hazájába, miután elvállalta a Tele Atlas térképszolgáltató értékesítési igazgatói posztját. A nevéhez fűződik a Nokiával tető alá hozott megállapodás, amely piacvezetővé emelte a vállalatot a mobilszegmensben. Két év elteltével innen csábították át a Nav N Go Kft.-hez, melyet 2007 márciusa óta irányított ügyvezető igazgatóként.

A Nav N Go közleménye sem azt nem közli, hogy miért távozik most a cég éléről, sem azt, hogy hol folytatja pályafutását. Megkeresésünkre azt a választ kaptuk, hogy ezzel kapcsolatban további információkat később közölnek majd. Szerettük volna megkérdezni magát van de Past is, de mindeddig nem értük utol.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NNG

Azóta történt

Előzmények