Érkezik a Nav N Go iGO 8

Hirdetés

Mai bejelentésük szerint a Nav N Go és partnerei 3D-s navigációs szoftvert mutatnak be a 2008-as CeBIT-en. Az új szoftver, a nevezetes épületeket, házakat és domborzatot is megjelenítő Nav N Go iGO 8 heteken belül Magyarországon is kapható lesz.

A Nav N Go iGO 8 nagy felbontású, domborzati elemeket, síkból kiemelkedő utakat, tájékozódási pontokat és épületeket is feltüntető térbeli navigációs térképeket tartalmaz. A cég vezetői bíznak abban, hogy a könnyű portolhatóság különböző hardverekre és operációs rendszerekre, a nagy teljesítményű tömörítési technológia, valamint a teljes testreszabhatóság mind a felhasználói felületek, mind a munkafolyamatok terén kiemelkedő sikert biztosít terméküknek.

E hírhez kapcsolódik, hogy a Nav N Go a CeBIT-en jelenti be, hogy a navigációs piac meghatározó márkáival újonnan kialakított, stratégiai fontosságú partneri kapcsolatokat létesítettek, és ehhez kapcsolódva a standjukon bemutatót is tartanak ezekből az eszközökből. Az új fejlesztés beépített zene- és videolejátszóval, valamint útikalauzokkal van felszerelve, így sokrétű multimédiás élményt nyújt. A szoftver text-to-speech funkcióval ajánl útbaigazítást valódi város-, utca- és országútnevekkel.

Annak érdekében, hogy ez a technológia számos mobil eszközön is könnyen elérhető legyen az európai vevők számára, a Nav N Go már korábban stratégiai fontosságú partnerkapcsolatot alakított ki olyan globális vállalatokkal, mint a Harman Kardon, az LG Electronics, a Sony Computer Entertainment Europe, a QNX Software Systems, az Asus Computer GmbH, a Clarion Europe GmbH és a Pioneer Europe NV.

Nav N Go

A Nav N Go iGO 8 világszerte több mint 70 országot fed le navigálható térképekkel, amelyek a közelmúlt óta magukba foglalják Ausztráliát, Argentínát, Ciprust és Indiát is. Azóta, hogy nemrég megvásárolták a digitális térképkészítéssel foglalkozó magyar Top-Mapet, a Nav N Go olyan helybeli térképész cégeknek is tud támogatást nyújtani, ahol a vezető digitálistérkép-szolgáltatóknak nincs, vagy csak korlátozott a lefedettsége az adott térségre vonatkozóan. Az új formátum az exonimákat (egy város többféle elnevezése, pl. Bécs, Wien, Vienna), illetve nem a helyi lakosság által használatos helységnév-megjelöléseket is támogatja, ezáltal lehetővé téve a felhasználó számára, hogy akkor is könnyen megtalálja az elérni kívánt úti célt, ha a név idegen nyelven szerepel. A szoftver több mint 45 nyelvet támogat, beleértve az arabot, a kínait, a görögöt, a hébert, a japánt és az oroszt is, több millió előre feltöltött érdekes ponttal (POI).

Végfelhasználók számára a Nav N Go áprilisban dobja piacra a Nav N Go iGO 8-at egy Plug&Go SD kártya formájában, mely a jelenleg elérhető legtöbb mobil PDA-val kompatibilis. A csomag tartalmazza a memóriakártyát és a beüzemelési útmutatót, valamint egy DVD-t, amelyen minden frissítéshez szükséges eszköz megtalálható. Emellett további térképek és tartalmak is kaphatók lesznek minden olyan ország kiskereskedőinél, ahol Nav N Go disztribútorai tevékenykednek. A termék 30 különböző nyelven tartalmazza 42 európai ország részletes utcatérképét. Ráadásként alkalmi játékosok számára a Nav N Go felkínál egy külön lehetőséget az előre telepített három PDAmill Games Studio Game Pack formájában, amely olyan játékokat is tartalmaz, mint a Bowling Burgers, Gamebox Boards és a The Corsair.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NNG

Azóta történt

Előzmények