A közmédia segíti Deutsch Tamás konzultációját

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) 2014. év végén felajánlotta együttműködését az InternetKon – az internetről szóló nemzeti konzultáció – médiatámogatásában Deutsch Tamás miniszterelnöki biztosnak – jelentette be ma a Nemzeti Konzultáció Titkársága.

Az MTVA közölte, hogy mint hazánk legnagyobb és legtöbb embert elérő médiavállalata elkötelezett Magyarország digitális fejlesztése mellett, így – felismerve a tavasszal induló nemzeti konzultáció jelentőségét – szerepvállalásával kívánja segíteni az internethasználatról és digitális fejlesztésekről szóló InternetKont.

InternetKon az internetről szóló nemzeti konzultáció

Deutsch Tamás, az internetről szóló nemzeti konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos üdvözölte és örömmel elfogadta a felajánlást, mert az MTVA partnersége lehetővé teszi, hogy az InternetKon, az első kizárólag online felületen megvalósuló társadalmi egyeztetés a közmédia útján a lehető legtöbb háztartásába eljusson – áll a sajtóközleményben. Az együttműködéssel az MTVA a nemzeti konzultáció kiemelt médiapartnerévé válik.

„A közszolgálati média támogatásával a magyar polgárok széles körét érhetjük el a konzultáció során, amelynek eredményeként sokak digitális tudása gyarapodhat, attól függetlenül, hogy az ország melyik pontján élnek a válaszadók, illetve mely korosztályba tartoznak. Hazánk a nemzeti konzultációval jelentős lépést tehet a digitális fejlődés útján” – mondta Deutsch Tamás.

Azóta történt

Előzmények

  • Kérdezzünk együtt Deutsch Tamástól

    Meghívást kaptunk az Egyeztetés az internetről szóló nemzeti konzultációról című sajtótájékoztatóra. Most azt kérjük, olvasóink is segítsenek a legjobb kérdéseket feltenni az illetékeseknek!

  • Felmérik a magyar internetet

    Egy állapotfelméréssel kezdődik az a munka, melynek célja az európai digitális menetrend egyik fő előírásának teljesítése.

  • Januárig nem lesz internetadó

    A miniszterelnök péntek reggel jelentette be, hogy ha az emberek nem tartják ésszerűnek a tervezetet, akkor nincs meg a közös alap. Januárban nemzeti konzultáció jöhet.