Egyesületet alapítottak a magyar Adobe-felhasználók

Augusztus elején megalakult a magyar Adobe-felhasználókat tömörítő Hungarian Adobe User Group (HAUG), illetve az ehhez szükséges jogi szervezetet biztosító egyesület. Az alapítók között találjuk a számos Adobe-tankönyvet író Jakab Zsoltot vagy Sziklai Jánost, a hivatalos Adobe-tankönyveket kiadó PerfAct Kiadó alapítóját, Tóth Sebestyént, az Adobe-bemutatók egyik ismert előadóját, Tamási Ákost és az swf.hu alapítóját, Papp Atillát.

A szervezet független szakmai egyesület. Az alapítók célja az, hogy egyfelől szervezetten képviseljék az Adobe szoftverek használóit, másfelől olyan közösséget hozzanak létre, amely szakmai színvonalával egyaránt vonzza a profi és kezdő Adobe-felhasználókat. A közösség kiépítése céljából az egyesület megjelent a Facebookon és a Twitteren is.

Az első, példának is szánt nyilvános rendezvényen Papp Ádám elnök mutatja be a HAUG céljait, majd a Jakab–Tamási páros tart egy egyórás szakmai párbeszéd-előadást „Photoshop-mesterfogások, avagy katalóguskészítés hatékonyan” címmel. Az eseményt szeptember 25-én szervezik a Duna Plazában található XMS Akadémián, ahol az egyesülethez csatlakozni is lehet majd, amiért cserébe az alapítók által felajánlott kedvezményeket és ajándékokat lehet kapni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Adobe

Azóta történt

Előzmények