Lezárult a sávszélesség-emelés az Invitelnél


A cég közleménye szerint az Invitel 2007. március 5-e és június 28-a között jelentősen növelte ADSL-csomagjainak sávszélességét saját szolgáltatási területein. A sávszélesség-növelés eredményeképp – a műszaki adottságoktól függően – a cég előfizetői mára kétszer, háromszor vagy akár négyszer gyorsabban internetezhetnek.
A díjmentesen megemelt, magasabb sávszélesség nagymértékben hozzájárul a szolgáltatás minőségi javulásához, hiszen minden eddiginél gyorsabb internetezést tesz lehetővé. Az Invitel ADSL megnövelt letöltési sebességei saját körzeteiben a következőképp alakulnak:
Korábbi maximális letöltési sebesség Új maximális letöltési sebesség
512 kb/s 1 Mb/s
1024 kb/s 4 Mb/s
2048 kb/s 8 Mb/s
3072 kb/s 8 Mb/s
4096 kb/s 18 Mb/s
12 Mb/s 18 Mb/s
16 Mb/s 18 Mb/s

A sávszélesség-emelés a hálózaton zavartalanul történt meg, ezzel kapcsolatos számottevő panasz nem érkezett az Invitelhez, annak ellenére sem, hogy a gyorsabb internet bevezetése közel 73 000 ügyfelet érintett. A sebesség-növeléssel egyidőben az Invitel megújult termékválasztékkal és új ADSL-csomagokkal lépett piacra, lakossági ügyfeleinek kedvező áron kínálja az 1 Mb/s, 4 Mb/s és 8 Mb/s sebességű ADSL-internetet.

Azóta történt

  • Invitel a Hungaroringen

    Az Invitel öt évre szóló megbízással lett a Hungaroring hivatalos kommunikációs partnere.

Előzmények