SHDSL a VIVAnettől

A VIVAnet Kft. internetszolgáltató augusztus 1-jétől két sávszélességen, 1 Mbit/s és 2 Mbit/s sebességen, a T-Com területén nyújt SHDSL-szolgáltatást, melyet a vállalkozásoknak ajánlanak, akiknek fontos, hogy a feltöltés is szélessávon történjék. Az ország 77 városában és azok környékén igényelhető az SHDSL: az 1 Mbit/s sebességű díja havi nettó 34 900 Ft, a 2 Mbit/s pedig havi nettó 56 900 Ft, kétéves hűségszerződés esetén.

„Arra számítunk, hogy a szimmetrikus DSL-szolgáltatás kiterjesztésével, ami elsősorban a földrajzi és a költségkorlátok lebontását jelenti, számos vállalkozás építheti be üzleti folyamataiba a nagysebességű feltöltés előnyeit. A nyomdai, tervezési, grafikai munkák során mindennapos a nagyméretű állományok feltöltése, és az SHDSL-lel ezt most nagy biztonsággal, és költséghatékonyan tehetik meg az előfizetők. Ugyancsak jelentős célcsoportot képeznek azok a vállalkozások, amelyek telephelyeik között online adatáramlás folyik. A szimmetrikus DSL lehetőséget ad arra, hogy a vállalkozások a valós idejű információk előnyeit kihasználó, legkorszerűbb üzleti informatikai alkalmazásaikat, pl. vállalatirányítási és logisztikai rendszereiket kiterjesszék a telephelyeikre is”– nyilatkozta dr. Bödecs Béla, a VIVAnet ügyvezetője.

A VIVAnet Kft. különböző bónusz szolgáltatásokat is ad SHDSL-csomagjaihoz, hogy előfizetői minél jobban kihasználhassák a gyorsabb adatforgalommal járó internetezés előnyeit. Ilyen díjmentes szolgáltatások pl. 4 db fix IP-cím, PCMCIA-kártya, doménregisztráció, PHP-futtatás vagy wifi router bérlése.

Azóta történt

Előzmények