Júniusban Innovációs TechShow negyedszer, még lehet pályázni

A Mobilitás és Multimédia Klaszter közleményben jelezte, hogy 2012. június 6-án negyedik alkalommal rendezik meg a legígéretesebb magyar infokommunikációs termékek és szolgáltatások számára bemutatkozási lehetőséget kínáló Innovációs TechShow-t.

A rendezvény célja a szervezők szerint a magyarországi infokommunikációs iparág legújabb, legizgalmasabb, már kézzelfogható eredményeinek bemutatása a szakmai közönség, a potenciális befektetők és a nagyközönség számára. Az idei kiállításon bemutatandó legjobb 21 pályaművet nyílt, országos pályázaton választja ki a szervező által felkért független szakmai zsűri. A pályázatok leadásának határideje május 11.

A júnus 6-án megrendezendő Innovációs TechShow az Akváriumban (egykori Gödör) várja a legújabb magyar találmányok iránt érdeklődőket. Idén a kiállítók mellett bemutatkoznak a legeredményesebb hazai startup inkubációs programok is, akik módszertanuk erősségeit, sikertörténeteiket mutatják be a közönségnek.

Az Innovációs TechShow kiemelt támogatója a Magyar Telekom, védnöke a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH). Az esemény szakmai partnerei az Akkreditált Infokommunikációs Klaszterek Fóruma, az Informatikai Vállalkozások Országos Szövetsége (IVSZ) és a Magyar Innovációs Szövetség (MISZ).

Azóta történt

Előzmények