Megvannak a 4. Innovációs TechShow nyertesei

A szervezők közleménye szerint vállalkozások számára hasznosítható hatékonyságnövelő webes alkalmazás, a JobCTRL kapta a leginnovatívabb találmánynak járó közönségdíjat a negyedik alkalommal megrendezett Innovációs TechShow-n, ahol 21 magyar csúcstechnológiai találmány mutatkozott be a közönség előtt. A befektetőkből álló szakmai zsűri elismerését a Pázmány Egyetem laborja által fejlesztett háromdimenziós erőmérő szenzor kapta.

Hirdetés

Több száz résztvevő látogatta meg szerdán a negyedik alkalommal megrendezett Magyar Innovációs TechShow-t, ahol a legújabb hazai infokommunikációs fejlesztések, találmányok mutatkoztak be. A pályázat útján kiválasztott kiállítók többek között a gyógyászat, a közlekedés, a játék, valamint az egészség területén mutattak be innovatív megoldást.

Idén a szakmai közönség szavazatai alapján a TcT Hungary Kft. által fejlesztett JobCTRL kapta a leginnovatívabb megoldásnak járó díjat. A vállalatok számára fejlesztett alkalmazás a fejlesztők elmondása szerint 10-20 százalékos növekedést képes elérni a munkaerő-kezelés hatékonyságában.

A kockázatitőke-befektetőkből álló zsűri díját az OptoForce nevű háromdimenziós erőmérő szenzor kapta, melyet a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológia Kara fejlesztett. A legjobban prezentáló társaság a BME-Infokom Innovátor Kft. volt.

Azóta történt

Előzmények