Átadták az EPAM új szegedi irodáját

Az EPAM Systems Szeged és a dél-alföldi régió egyik legmodernebb irodaházába költözött, amelyben 6300 négyzetméteren, 5 szinten, több mint 350-en dolgoznak.

Az EPAM 2008-ban mintegy 20 alkalmazottal 200 négyzetméteren nyitotta meg irodáját Szegeden. A cég mára több mint 350 munkatársat foglalkoztat a városban. A cég azonban fejleszteni és terjeszkedni akar, így új helyre volt szükségük.

Az új, A-kategóriás irodakomplexumot a több éve üresen álló, egykori Széchenyi István Gimnázium és Szakközépiskola épületéből alakították ki. A 21. század minden igényének megfelelő épület tervezése és kivitelezése során fontos szempont volt, hogy külső és belső megjelenése egyaránt modern, letisztult legyen. Belsőépítészeti szempontból különös figyelmet fordítottak arra, hogy a dolgozóknak kreatív helyet biztosítsanak munkavégzésükhöz. Az épületben három rekreációs szoba található, melyekben többek között csocsóasztalok, pingpongasztalok, billiárdasztal, babzsákfotelek, bokszzsák, darts, társasjátékok és videójátékok is helyet kaptak. Az ötödik emeleten egy tetőterasz is kialakításra került, amely a nyári időszakban grillteraszként fog funkcionálni.

EPAM
[+]

„Az EPAM kiemelt célja, hogy magyarországi beruházásait folyamatosan és fokozatosan bővítse, és a Magyarországról nyújtott szolgáltatásai exportját évről évre növelje. Új szegedi irodaházunk átadása újabb fontos lépés ezen az úton” – összegzett Vinkó Bence, az EPAM Systems Kft. ügyvezető igazgatója.

EPAM
[+]

Azóta történt

Előzmények