Korlátlan mobilnet a UPC-től minden csomaghoz

Freedom XL, vezeték nélküli ügyfelek

A legnagyobb testvér a Freedom XL, ez 12 990 forintos havidíjért érhető el vezetékes szolgáltatások mellett, minden alapdíjas belföldi irányba korlátlan percet és SMS-t tartogat, már akinek szüksége van ezekre a 4 Mbit/s sebességű korlátlan internetelérés mellé, melyből nem tiltották ki a VoIP szolgáltatásokat. Ezeket nem spórolták ki a többi díjcsomagból sem egyébként.


[+]

A figyelmesebbeknek már feltűnhetett, hogy folyamatosan hangsúlyoztuk, a fenti árak azokra érvényesek, akik rendelkeznek vezetékes szolgáltatással is. Azok ugyanis, akik csak mobilelőfizetést szeretnének, mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk a szerződéskötés során. Egyrészt nettó 8320 (bruttó 10 566) forintos belépési díjjal számolhatnak, másrészt viszont a havidíjak is másképp alakulnak: a Freedom S listaára 5990 forint, az M 9900 forint, az L 14 900 forint, míg a Freedom XL 29 990 forint havonta. Kérdésünkre Severina Pascu, a UPC Magyarország vezérigazgatója megerősítette, a tízezer forint feletti belépési díjat a csak mobilelőfizetésre szerződőknek kell kifizetniük. A többiekre 1500 forintos belépési díj vonatkozik az általános szerződési feltételek alapján, amelyet gyakorlatilag elengednek azoknak, akik a Díjnet rendszerén fizetik be számláikat.

Bár a Telenor nemrégiben újra visszahozta a köztudatba a kapcsolási díjat, a UPC ezzel az eszközzel nem él, mondta el az IT café kérdésére Kapitány Zoltán, a UPC Magyarország senior PR specialistája. Hűségesnek sem kell lenni, a szerződések nem tartalmaznak ilyen kitételt. A vállalatnál azért bíznak benne, hogy a mai napon bemutatott csomagjaikról nem akarnak majd egyhamar másra váltani az ügyfelek. A készülékpaletta is tovább bővült, ezekről a UPC honlapján tájékozódhatnak az érdeklődők. Továbbra is az alsó- és középkategóriás készülékek vannak túlsúlyban, de folyamatosan érkező új készülékeket ígértek a tájékoztatón. Az okostelefonokat és táblagépeket egyébként függetlenül lehet megvásárolni, igény szerint egy összegben kifizetve az árukat, vagy 12 illetve 24 hónapos részletfizetési konstrukcióban.

Hirdetés

Szakmai előadások és koncert: így ünnepli 20. születésnapját a RelNet Kft.

PR Az IT-biztonsági, hálózati és menedzsment megoldások integrálására és támogatására szakosodott disztribútor vállalat az évek során példaértékűvé vált RelNet Partnernapon színvonalas szakmai előadásokkal és szórakoztató programokkal várja a vendégeit – akár az IT Café olvasóit - a Normafa Rendezvényházba.

Azóta történt

Előzmények