Frissítve: Több helyen akadozik a UPC internet szolgáltatása

Hirdetés

A UPC vezetékes internet szolgáltatásában technikai probléma akadt, ami lokális jellegű, és a II. kerületi előfizetőket érinti – erősítette meg kérdésünkre a UPC technikai személyzete. A vállalat Facebook oldalán egyelőre nem jelent meg információ a hibával kapcsolatban.

Problémákat jeleznek a felhasználók
Problémákat jeleznek a felhasználók

A II. kerületben 16 óra körül lassulni kezdett, majd le is állt az internetszolgáltatás a UPC előfizetői tapasztalatai alapján. Információink szerint az ügyfelek a VIII. és a XIII. kerületben is tapasztaltak hasonló problémákat, azonban ezzel kapcsolatban a UPC-hez nem érkezett panasz az információkérésünk idejéig.

Délelőtt Nagykanizsán is akadozott a szolgáltatás, a UPC közlése alapján ez csak néhány utcát érintett, a hibát azóta elhárították. Nagy erőkkel dolgoznak az érintett területek problémamentesítésén, mondta el kérdésünkre Kapitány Zoltán, a UPC PR ügynökségének alkalmazottja.

Frissítés: miközben olvasóink visszajelzései alapján a IV. és a VII. kerületben sem stabil a kapcsolat (de Szombathelyen sincs minden rendben), a UPC az alábbi közleménnyel frissítette Facebook-fiókját:

„Budapesten az I., II. és XII. kerületben az internet szolgáltatással kapcsolatban minőségprobléma tapasztalható. A hiba pontos okát már a helyszínen keresik műszaki kollégáink. Amint több információval rendelkezünk, jelezzük Felétek is. Megértéseteket és türelmeteket addig is köszönjük, az okozott kellemetlenségért pedig elnézéseteket kérjük!”

Azóta történt

Előzmények

  • Mostantól okostelón is használható a UPC telefonja

    Új, díjmentes kiegészítő szolgáltatást indított a UPC, amely lehetővé teszi előfizetőinek, hogy bárhová magukkal vigyék és mobil eszközökön is használják kábeles UPC Telefon előfizetésüket.