Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    válasz erahurka #7099 üzenetére

    Én ezt nem venném meg semmiképp ennyiért. Nem túl jó ajánlat. Ha azt nézzük, hogy az Onda V820W-t megkapod netto 26-27 ezerért, s abban 2GB RAM van, szintén dual boot, ha ez neked fontos, s 8 colos kijelző. Számít az az 1 col is.
    Amennyiben készítesz mentést a driverekről, én úgy gondolom az összes tablet kompatibilis a Win10-el, csak a driverek szólhatnak közbe. Ha én a Kingsing-en 100%-ban feltudtam tenni az összes illesztőprogramot, (pedig még Kínában is noname tablet, s alig van pár tulajdonos, mert senki sem hitte el, hogy 100 dollárért valami használhatót kap) akkor szerintem a többi kínai tableten sem lehetetlen, ezekben ált. ugyanaz a hardveres összetevő.
    Photoshopról sokat nem tudok nyilatkozni, ugyan használok Phs-ot, de azt egy Pipo X7-en, s abban 2GB ram van, s fogalmam sincs mennyire ram függő. Mindenesetre Phs-ból is nem a csicsást, hanem a régi 8-as verziót, s ált. csak régi képek javítására használom.
    Böngészésre, filmnézésre egyébként elég az 1GB ram is. 16GB-on is ellehet férni, bár ez egyén függő, ki mennyi appot telepít, stb. Én ugyan elférek 16GB-on, de inkább 32GB-ot szokott mindenki ajánlani. Van olyan, aki 32GB-on sem tud elférni, szóval innentől kezdve meg a dual boot 32GB-on bukott, hisz azon az android meg a win osztozik, s ha osztozik, a windowsnak sem marad több ebben az esetben, mint 16GB.
    Nagyon erőltetik a kínaik a dual boot-ot, valszeg nagy rá az igény, de ehhez legalább 64GB-os tárhely kellene, abba az irányba meg nem nagyon látok erőlködést.
    Onda-hoz van elérhető firmware. Ez annyit jelent, hogy egy olyan, ált. parancssorból futó "telepítő", ami teljesen automatikus, s nem csak a rendszert telepíti, hanem az összes drivert is, így könnyedén "visszaállítható" a rendszer.
    Az biztos, hogy amennyiben vennék egy 32GB-os dual boot-os tabletet (s nagyon úgy néz ki, hogy fogok is a közeljövőben, mert jobb árban vannak, mint a csak windows-os tabletek), az lenne az első dolgom, hogy az androidot legyalulnám, mert semmi szükség rá. Win alól emulálható, de még egyszer nem fordult elő, hogy késztetést éreztem volna erre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák