Új hozzászólás Aktív témák

  • Orionk

    senior tag

    válasz sziklaboci #7028 üzenetére

    Vigyázz, mert

    én ma reggel voltam bent a DIGI nél, mint fentebb irtam, és nekem azt mondták, hogy továbbra is TvNetWorknek kell fizetni, mert a DIGI nem vette át minden szolgáltatást.
    Mármint vannak helyek szegeden, körzetek, ahol átvették a szolgáltatást, és azt is, hogy nekik a DIGI nek kell a továbbiakban fizetni.

    Viszont, vannak helyek, körzetek, ahol csak a hálózatot vették át, de ott továbbra is a TvNetWork-nek kell fizetni.
    Például az én esetem ilyen. Én a szilléri sgt. végén lakom, és LAN os PPPoE-s felhasználóneves, jelszavas netem van. Nekem a szolgáltaást átvette a DIGI de a fizetést nem.

    Kérdezem, hogy akkor a tvnetwork ügyfélszolgálatára menjek? Azt mondják, hogy hát ne, mert az az ügyfélszolgálat megszünt, a DIGI, csak 30 %ban vette meg a dolgokat.

    Egy két körzet van csak ami olyan mint enyém, hogy továbbra is a network nek fizetek, de a DIGI szolgáltat. Kérdezem, hogy lehet-e, hogy kevesebbet fizetünk, mert egy hete már nincs net. Azt mondják, erre, hogy ők a DIGI nem tud mit csinálni, mert a network nál kell intéznem a fizetést, de nekik meg nincs szolgáltatásuk.

    Esetleg tudnak adni egy igazolást, hogy nincs net egy hete, de még azt sem adhatnak, mert én felhasználó nem tudom igazolni, hogy tényleg nincs már 1 hete net.

    nem tom mi lesz....

Új hozzászólás Aktív témák