Új hozzászólás Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz canniball #3104 üzenetére

    ESS gyenge viselkedes elemzo kepesegek, jo virus irto motor, foleg a proaktiv vedelembol jo az adatbazisan meg van mit gyurni

    Outpost brutalisan eros viselkedesi elemzesi kepesegek, a Virusbuster motorjat hasznalja ami a jo kozepmezonyben talalhato.

    Comodo kimagaslo viselkedesi elemzesi kepesegek, sajat fejlesztesu virus irto modul, nem reg jott ki a beta alappotbol, nagyobb tesztekben meg nem nagyon lattam szerepelni.

    Avira kozepes viselkdes elemzes, a virus irto adatbazisa burtalisan nagy a proaktiv kepesegei szinten, szinte minden teszteben 99% felett szerpel, visszont elege hajlamos a teves pozitivokra

    Szoval a kombinalt megoldassokanal valamelyik komponens mindig gyengebb lesz a masiknal. Nalam kombinalt vedelem Outpost Pro (vagy Comodo ha az outpostbol eppen nincsen stabil valtozat) + Avira Premium.

    Vegul is a felsorol 4bol mindegyik ajanhato, visszont a vedelmi programok fuggenek a geptol es a felrakott programoktol is. Szoval probald ki oket es hasznald azt amelyikkel a legkevesebb gond van.

    A listarol lemaradt ugyan, de a KIS, Kaspersky Internet Security, sem egy rossz termek, bar talan ez terheli legjobban a rendszert. A virus olo motor a szokasos Kasperskz miniseg, a viselkdes elemzo meg a felso kategoriaban szokot szerepelni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák