Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz macilaci78 #82247 üzenetére

    az a problémám vele hogy a munekahelyen vagy át tudom venni vagy nem, bármikor jöhet megbeszélés, értekezlet, külső muneka akármi, otthonra meg nem érek haza akkorra amikorra a futár jön, így nekem a futáros szállítás rugalmatlan eleve és nem olyanok a körülményeim hogy fogadni tudjam.

    plusz a választott futárcéggel szállíttattunk már és messze nem voltunk elégedettek hajat tépni meg nem akarok.

    a foxpost nem az olcsósága miatt érdekes hanem hogy akkor és oda megyek érte amikor akarok tehát ez nekem sokkal nagyobb könnyebbség. ha ordítóan fontos megoldom futárral, de ha valakinek aki egyébként pesti tartózkodású de mondjuk hétvégére hazajár és el tud arra kanyarodni szombat délelőtt amikor nyitva vannak és mondjuk hétköznap át tudom venni tőle általa megadott helyen, akkor szívesen fizetem inkább neki a futár díját. nem az összeggel van bajom hanem azzal hogy több a gondunk a futárokkal mint a haszon. azzal meg nem megyek semmire hogy ha három "sikertelen" kézbesítés után (amiből egynél itt sem volt, egynél meg fél 8-kor hívott hogy ott van a ház előtt) visszáruzza szegedre.

    ha a cég megtett volna annyit hogy odaadja a józsinak aki beballag vele a plázába a foxpost automatához és feladja ott akkor nem lenne ez a probléma, láthatóan nem értette nem akarta a telefon másik felén lévő ügyintéző ezt a kérdést megoldani. nyilván felajánlottam hogy előre elutalom az árát szállítással együtt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés