Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Rick4 #78777 üzenetére

    Sejtettem, hogy érdemben nem fogsz válaszolni, csak igazad lesz mert neked mindig igazad van (sokszor tényleg).

    Mindegy honnan van a pénzed, van.
    16(18)%-os egykulcsos szja apámnak adóemelés volt, de már egy havi 300k nettósnak is csökkentés. Ezvan.

    Az az alternatív valóság, hogy szemed füled becsukod. Az, hogy jól kifundált kerülőutakon oldasz meg mindent gyorsan, hatékonyan, közben elfelejted, hogy azért ez mindenkinek nem áll rendelkezésre, mindenki nem autózik annyit mint te, sőt van akinek autója sincs.
    Az az alternatív valóság, hogy a "nincs itt semmi baj, a haverok is így látják" egy információs buborék. Ha MÁV-ossal beszélnél, ha tanárral beszélnél, ha eüssel, tűzoltóval, katasztrófavédelmissel vagy közmunkára kényszerült diplomással beszélnél, akkor lehet nem ilyen válaszokat hallanál.
    De nyilván amíg mindened meg van, nincs baleset, nem vagy beteg és nincs háború, addig pont nem (akarod) veszed észre hogy mi van körülötted.

    Ott van benne propaganda, hogy a "rezsicsökkentés" megtakarításaival példálózol. Ami ugye kettő dolgot jelent:
    sokat fogyasztasz
    fogalmad sincs miért rossz a hatósági ár.

    Arra bezzeg nincs reakció, amit ketten is írtunk/én linkeltem, hogy mekkora manipuláció megy a földgáz árával. Hogy ott számolja neked a papíron mennyit spóroltál meg, miközben irdatlan összeggel fizetsz TÖBBET.
    Az igaz, hogy a rezsócsökkentés keretében maffiakézre tudták juttatni a DÉMÁSZ-t meg a szemétszállítást, ez valóban hatalmas eredmény, az is hogy még nem roskadt össze a hálózat. Bár azért recsegett ropogott már.

    Tessék itt a "nonprofit" olcsó rezsócsökkentett vízhálózatod eredménye: [link]

    [link]

    És ha eleget várunk, tényleg megveszi a házad előtti csövet is Mészáros. Egyelőre beéri állami beruházásokkal: [link]

    Tőled azért kicsit többet vártam ettől a struccozástól, okosabbnak gondoltalak.

    Ja és még valami, ne tessék elmúltnyolcévezni 8 év NER után. Oké, a DÉMÁSZ francia tulajdonú volt, nem volt jó döntés és nem volt olcsó sem. De a NER megoldást nem kínált, csak cinizmust és államilag finanszírozott bűnszervezeteket nyújt. Valamint megvette a magyar média jelentős részét, hogy ellenvélemény ne lehessen, vagy ne juss hozzá (egyszerűen).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés